23 April 2024
motoGP 2015

Ο Stoner ολοκλήρωσε το τεστ της Honda στην Sepang – Video – Φωτογραφίες!

Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP, Casey Stoner, ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη δοκιμή στο Sepang με τη Honda Racing.

Stoner_Sepang_test_2015_Honda_01

O Casey ξεκίνησε το πρόγραμμα δοκιμών του την Πέμπτη το μεσημέρι. Μια σύντομη βροχή διέκοψε για λίγο τις δοκιμές καθ ‘όλη τη διάρκεια του τριημέρου, αλλά παρ’ όλα αυτά ο Casey ήταν σε θέση να εκπληρώσει το τεστ που είχε προγραμματιστεί από το HRC.

O Casey δοκίμασε τις RC213V του 2014 και του 2015, κάνοντας μια σύγκριση των σασί και τα νέα φρένα της Brembo.
Ο Stoner επίσης δοκίμασε το απόγευμα της τελευταίας ημέρας, την Honda CBR1000RR που πήρε μέρος στον 8ωρο αγώνα της Suzuka.

Stoner_Sepang_test_2015_Honda_05
Casey Stoner: “Ήταν ένα καλό τεστ, και πήραμε πολλά στοιχειά. Την πρώτη ημέρα δουλέψαμε σε κάποια μικρά πράγματα, πριν πιάσει βροχή και αναγκαστούμε να σταματήσουμε.
Τη δεύτερη ημέρα έκανα συγκρίσεις ανάμεσα στα δυο πλαίσια, το περσινό και το φετινό, ενώ δοκίμασα και κάποιες παραλλαγές των πλαισίων.
Η Brembo μας είχε φέρει νέες δαγκάνες αλουμινίου για να δοκιμάσουμε, ενώ και η Honda είχε φέρει μερικά ακόμα νέα εξαρτήματα, όπου καταφέραμε να τα δοκιμάσουμε όλα, πριν πιάσει και πάλι βροχή.
Την τελευταία ημέρα επιβεβαιώσαμε την αίσθηση που είχαμε από την προηγούμενη και δοκιμάσαμε μερικές αλλαγές στα ηλεκτρονικά, καθώς και διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση”.
Για την δοκιμή του CBR1000RR ο Casey Stoner είπε : ” Οδηγώντας τη CBR ήταν πολύ διαφορετική! Ποτέ μου δεν έχω οδηγήσει μια τέτοια μοτοσυκλέτα! Ήταν αρκετά δύσκολα , η μετατόπιση , η θέση οδήγησης, η δύναμη του κινητήρα, το βάρος κλπ και μου πήρε αρκετά να τα συνηθίσω. Μετά από μερικές εξόδους όμως είχα αρχίσει να καταλαβαίνω αρκετά και μπόρεσα να δώσω κάποια πληροφόρηση. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα πολύ διασκεδαστικό”.

Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο ο  Stoner, συνδυάζει τα δύο πάθη του, τις μοτοσικλέτες και την οικογένεια. Δείτε στις φωτογραφίες πως απολαμβάνει η κόρη του τις στιγμές στην πίστα!

Video Casey Stoner Sepang test 2015 with Honda

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=HlqAi4EoJLc”]

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events