29 March 2024
MotoGPΔιεθνή Επικαιρότητα

Ο Stefan Bradl παραμένει και για το 2014 στην LCR Honda!

Σήμερα  ανακοινώθηκε ότι ο Stefan Bradl θα παραμείνει με την LCR Honda MotoGP για τη σεζόν 2014. Ο γερμανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 του 2011 είναι στη μεγάλη κατηγορία για δεύτερη σεζόν.

06bradl_s1d9737_original[1]

Ο Stefan Bradl είχε υπογράψει με την HRC για 2 χρόνια, 2013 και 2014, με την 2η χρονιά να είναι προαιρετική.

Ο Stefan Bradl: «Η υποστήριξη της HRC ήταν εξαιρετικά σημαντική για μένα στην πρώτη μου χρονιά στην κορυφαία κατηγορία, και με την άμεση συνεργασία τους επέτυχα το πρώτο μου βάθρο στην κορυφαία κατηγορία φέτος. Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα του Lucio γιατί γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά τώρα, και έχουμε κτίσει μια επαγγελματική και φιλική ατμόσφαιρα στην ομάδα η οποία μου επιτρέπει να δίνω το 100% σε κάθε αγώνα.»

Ο Shunei Nakamoto, αντιπρόεδρος της HRC είπε: «Η HRC με χαρά ανακοινώνει την συνέχεια της συνεργασίας του Stefan με την ομάδα της LCR για το 2014. Ο Stefan δείχνει την απόδοση που περιμέναμε απ’ αυτόν και δουλεύει πολύ καλά με την ομάδα του Lucio.  Πιστεύουμε σ’ αυτούς και ανυπομονούμε να δούμε τον Stefan στο βάθρο ξανά σύντομα και πολλές φορές στο μέλλον».

Ο Lucio Cecchinello Διευθυντής και ιδιοκτήτης της ομάδας LCR δήλωσε: «Το να είσαι μέρος του προγράμματος της HRC και η συνέχεια του αγωνιστικού μας προγράμματος με τον Stefan και για το 2014 μας κάνει πολύ χαρούμενους και πολύ υπερήφανους. Ο Stefan έχει καταπλήξει τους πάντες στο ντεμπούτο του το 2012 και τώρα μας δείχνει την πρόοδο του στην κατηγορία MotoGP. Το πρώτο του βάθρο στα MotoGP ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα γι’ αυτόν και για όλη την ομάδα, και έτσι από την μεριά μας θα κάνουμε τα πάντα για να στηρίξουμε τον Stefan το 2014.»

06bradl__s5d8425_original[1]

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events