20 April 2024
WSBK 2015

Ο Sofuoglu κερδίζει τον αγώνα των WSS μετά από έντονη μάχη στον τελευταίο γύρο.

Ο Sofuoglu πηρέ την νίκη με δυνατή μάχη που έδωσε σε όλο τον αγώνα με τον Jules Cluzel ενώ η μάχη κρίθηκε στην τελευταία στροφή έχοντας οι οδηγοί κυριολεκτικά μάχη σώμα με σώμα και βγαίνοντας νικητής από την αυτή την μάχη ο Sofuoglu._cp26730_big

Μετά την απογοήτευση της Ταϊλάνδης και της Αραγονίας ,ο  Jules Cluzel (MV Agusta Reparto Corse) επέστρεψε στο βάθρο στη 2η θέση μετά τη σύγκρουση που είχε με τον Sofuoglu στην τελευταία στροφή. Ο Cluzel είχε την παρηγοριά ενός νέου ρεκόρ γύρου, περνώντας  20 βαθμούς για να κρατήσει ζωντανές τις  πιθανότητες για το πρωτάθλημα.

Η τρίτη θέση στο βάθρο αποφασίστηκε μετά από μια άλλη μάχη στην τελευταία στροφή , αυτή τη φορά μεταξύ του Kyle Smith (Pata Honda World Supersport Team) και του PJ Jacobsen (Kawasaki Intermoto Ponyexpres). , ο οποίος οδήγησε τον αγώνα για τους δύο πρώτους γύρους και τελικά τερμάτισε στην 3η θέση .

Ο Roberto Rolfo (Ομάδα Lorini) στο 21ο έτος της ηλικίας του, τερμάτισε  5ος, μπροστά από τον Lorenzo Zanetti (MV Agusta Reparto Corse), ο οποίος τερμάτισε  6ος.

Ο Lucas Mahias (Kawasaki Intermoto Ponyexpres) είχε ένα μοναχικό αγώνα στην 7η θέση με τον Marco Faccani (San Carlo Puccetti Racing), ο Alex Baldolini (Race Τμήμα ATK # 25) και Riccardo Russo (CIA ιδιοκτήτες Ασφάλισης Honda) να ολοκληρώνουν  την πρώτη δεκάδα .

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events