29 March 2024
MXGP 2015ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Ryan Villopoto στο FIM MXGP με την Monster Energy Kawasaki Racing Team το 2015.

Είναι επίσημο: Ο εννέα φορές US πρωταθλητής Ryan Villopoto θα διαγωνίζεται στο FIM MXGP  World Championship με την Monster Energy Kawasaki Racing Team το 2015. Με αυτή του τη κίνηση, θα συνεχίσει την ήδη λαμπρή καριέρα του και θα διασχίσει τον Ατλαντικό προκειμένου να ανακοινώσει τς φιλοδοξίες του σχετικά με το Grand Prix Series.

Villo-champion

Έχοντας κερδίσει το Monster Energy FIM Supercross World Title τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο 26 χρονος Villopoto θα δεχτεί τη πρόκληση και θα πέσει στη μάχη προκειμένου να φέρει στη Kawasaki το πρώτο της Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία MXGP.

“Είμαι έτοιμος για ένα νέο κεφάλαιο στη καριέρα μου και να πετύχω νέους στόχους,” δήλωσε ο Villopoto. “Ποτέ δεν με ενδιέφερε να μπω στα βιβλία των ρεκόρ, αλλά όταν έρχεται μια ευκαιρία σαν κι αυτή για να τρέξεις μαζί με τους καλύτερους στον κόσμο, εκπροσωπώντας τις ΗΠΑ, δεν γίνεται να αρνηθείς. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από όλο αυτό και ειδικά από το γεγονός πως θα είμαι μαζί με τον πρώην πρωταθλητή Tyla (Rattray). Αυτός γνωρίζει τι χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να κερδίσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος πως έχω να μάθω πολλά από αυτόν.

Villopoto-DallasSX2014-Cudby-023

Μαζί με τον Villopoto στην Κawasaki Racing Team  θα είναι κι ο Tyla Rattray. O 28 χρονος Νοτιοαφρικανός είχε κερδίσει τον παγκόσμιο τίτλο στην MX2 to 2008 και είχε μια επιτυχημένη καριέρα στις ΗΠΑ με την Kawasaki.

O team owner Thierry Chizat Suzzoni είπε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε τους Ryan Villopoto και Tyla Rattray στην Kawasaki Racing το 2015. Eίναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς και είμαστε σίγουροι πως το πρωτάθλημα του 2015 θα είναι απαιτητικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Kawasaki, το Monster Energy κι όλους τους συνεργάτες μας που βοήθησαν να γίνει αυτό το project πραγματικότητα.”

Villopoto-HoustonSX14-Cudby-031

Από τη πλευρά του Monster Energy o Mitch Covington δήλωσε: “Φυσικά είμαστε ευχαριστημένοι από την απόφαση του Ryan να συνεχίσει την καριέρα του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ένας από τους στόχους μας στο Monster Energy είναι να κερδίσουμε. Ο Ryan έχει αποδείξει ξανά και ξανά πως έχει τη πάστα του νικητή. Με εννέα Πρωταθλήματα, νίκες στο Motocross Of Nations και στο Monster Cup, μου δίνει την αίσθηση πως είναι ο καλύτερος rider στον κόσμο για να εκπροσωπήσει το Monster Energy.”

To FIM Motocross World Championship θα ξεκινήσει στο Qatar τον Φεβρουάριο του 2015. Θα διεξαχθούν 18 γύροι σε 4 ηπείρους.

Villopoto-StLouisSX14-Cudby-043

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events