24 April 2024
motoGP 2014

Ο Rins κατέκτησε την pole position στο Mugello, παρά την συντριβή του!!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία της pole position για την Moto3 στο Mugello με τον Alex Rins (Estrella Galicia 0,0) να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο μπροστά από τους Jack Miller (Red Bull KTM Ajo) και Jakub Kornfeil (Calvo Team) που θα στηθούν μαζί του στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

42rins_ds-_s1d8925_original

Ο Rins έχασε το μπροστινό του στη στροφή 2 και είχε μια πτώση λίγο μετά από το νέο ρεκόρ πίστας στην pole position που σημείωσε για την κατηγορία της Moto3, 1’56 .999, και λίγο αργότερα συνέχισε την προσπάθεια του αν και δεν χρειάστηκε καθώς ο χρόνος του δεν απειλήθηκε.

08miller_ds-_s1d8693_original

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Jack Miller , ήταν 0,25s πίσω από τον Ισπανό στη δεύτερη θέση, ενώ ο Jakub Kornfeil ηταν 0.327s πίσω από τον Rins τρίτος και θα ξεκινήσει αύριο τον αγώνα από την καλύτερη θέση που έχει ξεκινήσει ποτέ.

84kornfeil_ds-_s1d8688_original

Η δεύτερη σειρά της εκκίνησης, περιλαμβάνει τον Romano Fenati (SKY Racing Team VR46) , τον έμπειρο Alexis Masbou (Ongetta – Rivacold) και τον συνεχώς βελτιούμενο Alex Marquez (Estrella Galicia 0,0).

Ο Rookie Karel Hanika (Red Bull KTM Ajo) είχε την καλύτερη επίδοση του μέχρι σήμερα στην έβδομη θέση της εκκίνησης, μπροστά από τον Juanfran Guevara (Mapfre Aspar Team Moto3) και τον Brad Binder (Ambrogio Racing) που συμπληρώνει την τρίτη σειρά, με τον Efren Vazquez (SAXOPRINT RTG) να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα .

Ο Jules Danilo (Ambrogio Racing) είχε ένα μεγάλο high side στη στροφή 8, αλλά ευτυχώς χωρίς τραυματισμό.

Αναλυτικα αποτελεσματα

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events