19 April 2024
WSBK 2015

WSBK 1:Ο Rea κερδίζει στο Assen, ο Van Der Mark ανεβαίνει στο βάθρο στο σπίτι του.

Τον αγώνα στην πίστα του Assen κέρδισε ο Jonathan Rea ο οποίος έθεσε ένα νέο ρεκόρ γύρου στο προτελευταίο γύρο για να πάρει την  6η νίκη του στο Assen, και την  5η για το  2015 .

Μετά από έναν αγώνα 21 γύρων όπου μάχονταν  6 αναβάτες για το βάθρο ,ο  Rea κατάφερε και  έκανε μια μικρή διαφορά από τον  Chaz Davies στους  2 τελευταίους γύρους για  να εξασφαλίσει άλλη μια νίκη για την Kawasaki Racing Team.
_cp25519_big

 

Ο Michael van der Mark (Pata Honda World Superbike Team) έγινε ο πρώτος Ολλανδός στην ιστορία του WorldSBK που ανέβηκε στο βάθρο στην 3η θέση μετά τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον Leon Haslam (Aprilia Racing Team – Red Devils), ο οποίος τερμάτισε 4ος.

Ο Tom Sykes (Kawasaki Racing Team) έκανε πολύ καλή αρχή τους πρώτους γύρους τερματίζοντας στην  5η. Ο πρώην πρωταθλητής φαινόταν να υποφέρει από φθαρμένα ελαστικά στους τελευταίους γύρους .

Ο Jordi Τόρες (Aprilia Racing Team – Red Devils) έδωσε μια εκπληκτική μάχη με το συμπατριώτη του Fores  για την 6η θέση στους 5 τελευταίους γύρους αφήνοντας τον Fores   στην  7 θέση .

Ο περσινός  πρωταθλητής  Sylvain Guintoli (Pata Honda World Superbike Team) είχε έναν  μοναχικό αγώνα στην  8η θέση , πέντε δευτερόλεπτα μπροστά  από  τον Nico Terol (Althea Racing) και Leon Camier (MV Agusta Reparto Corse) που διέσχισαν τη γραμμή τερματισμού σχεδόν δίπλα-δίπλα για να τερματίσουν 9ος και 10ος  αντίστοιχα.

Ο Alex Lowes και Randy de Puniet είχαν μια πτώση μαζί στη στροφή 1, ο Γάλλος συνέτριβει μόνος του και παρέσυρε τον Lowes . Και οι δύο αναβάτες είναι καλά.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events