26 April 2024
MotoGP 2016

Ο Pirro θα αντικαταστήσει τον Petrucci στην Αργεντινή

Η Pramac Ducati επιβεβαίωσε ότι ο Michele Pirro θα αντικαταστήσει τον Danilo Petrucci για τον αγώνα το Αργεντινής και τυχόν σε μελλοντικούς αγώνες μέχρι ο Ιταλός αναβάτης της ομάδας είναι σε θέση να επιστρέψει.

Με αυτόν τον τρόπο σταματούν επίσημα και οι φήμες περί μεγάλης επιστροφής και αντικατάστασης του από τον Casey Stoner.

pramac-pirro-tstqat_03189

Ο Petrucci έσπασε το δεξί του χέρι μετά από μια συντριβή κατά τη διάρκεια των pre-season δοκιμών στο Phillip Island. Ο αναβάτης ήταν σε θέση να οδηγήσει στο Κατάρ στα ελεύθερα δοκιμαστικά όμως τέθηκε εκτός μετά από μια περαιτέρω εξέταση ακτίνων Χ η οποία έδειξε ένα εξαρθρωμένο τμήμα των οστών.

Ο Ιταλός υπεβλήθη σε περαιτέρω χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα, λίγες μέρες πριν από τον δεύτερο γύρο στην Αργεντινή, οπότε δεν θα ανταγωνιστεί και θα αντικατασταθεί από τον Pirro αφού μπορεί να λείψει και σε επομένους αγώνες.

Michele-Pirro-3-1024x856

“Ο Michele Pirro θα αντικαταστήσει τον Danilo Petrucci για την Pramac Ducati” επιβεβαιώνει η δήλωση της ομάδας. “Ο αναβάτης δοκιμών της Ducati θα είναι παρόν στην Αργεντινή για το δεύτερο γύρο του MotoGP 2016 κάτι που θα διαρκέσει μέχρι την επιστροφή του Petrux ο οποίος έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του χέρι και πάλι τη Δευτέρα.”

Michele-Pirro-2-1024x817

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events