26 April 2024
motoGP 2014

Ο Miller εξασφαλίζει την pole position στο Sepang

Με ένα εκπληκτικό γυρολόγο στο 2’12.450 s έκανε τον Miller να κερδίσει την όγδοη pole της χρονιάς μπροστά από τον McPhee .Ο σκωτσέζος αναβάτης ήταν 0.459s πίσω από τον  Miller , ενώ ο Kornfeil ολοκλήρωσε την πρώτη σειρά και ήταν 0.566s πίσω από το από Miller.Ο Μίλερ ήταν περίπου 1,5 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από  το προηγούμενο ρεκόρ του Luis Salom από την περσινή χρονιά. 08miller__gh29681_slideshow_169

Ο Efren Vazquez και ο Alex Marquez ολοκλήρωσαν την πρώτη πεντάδα, παρά ότι ο Marquez ειχε πτώση. Ο Marquez πηγαίνει στον αγώνα με την πρώτη  ευκαιρία του για να διεκδικήσει τον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τίτλο στην κατηγορία.

Ο Romano Fenati ,ο Danny Kent, ο Viñales, ο Miguel Oliveira και ο πρωτάρης Enea Bastianini ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα. Ο Alex Rins ξεκινά 17ος, με διαφορα 1.994s πιο αργά από τον πρώτο.

 

Ο Antonelli είχε τεχνικά προβλήματα στην αρχή των χρονομετρημένων. Ο τοπικός ήρωας Zulfahmi Khairuddin ήταν ο πρώτος που έπεσε και αμέσως μετά ακλούθησε ο Scott Deroue .

Ο Jasper Iwema (CIP) έπεσε στη στροφή 6, στα μέσα των δοκιμών. Τα τελευταία πέντε λεπτά ο Marquez ειχε πτώση στη στροφή 6,στο τέλειωμα των δοκιμών .Ο Κεντ και ο Juanfran συγκρούστηκαν στους τελευταίους γύρους τους. Όλοι οι αναβάτες ειναι καλά.

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events