29 March 2024
motoGP 2015

Ο Melandri θα αγωνιστεί με την Aprilia στο MotoGP το 2015

Η ομάδα της Aprilia Gresini συμπληρώθηκε την Δευτέρα στην Βαλένθια με την υπογραφή του Melandri που επιστρέφει και πάλι στο MotoGP!

33melandri_01_melandri_aprilia_motogp_slideshow_169
Μετά την ανακοίνωση της υπογραφής του Alvaro Bautista νωρίτερα φέτος, την Δευτέρα  επίσημα επιβεβαιώθηκε από το ιταλικό εργοστάσιο ότι ο Marco Melandri  θα είναι φέτος στο MotoGP.

Ο Melandri επιστρέφει στο MotoGP με την σεζόν του στα Superbike το 2014, επίσης με την Aprilia Racing, όπου πήρε έξι νίκες και πέντε ακόμα θέσεις στο βάθρο που συνέβαλε σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος  Κατασκευαστών!

Όπως ανακοινώθηκε στις αρχές του Σεπτεμβρίου, η Aprilia Racing έχει υπογράψει συμφωνία με την Gresini Racing, με βάση την οποία ο Gresini θα διαχειριστεί τις μοτοσικλέτες της Aprilia στην πίστα στην κατηγορία MotoGP για τέσσερα χρόνια – αρχίζοντας από το 2015.

Ο Romano Albesiano, Διευθυντής της Aprilia Racing, σχολίασε: “Με τον Marco Melandri το τελευταίο κομμάτι του πάζλ μπήκε με τη συμμετοχή της Aprilia στην  επόμενη σεζόν στο MotoGP . Αυτές ήταν συναρπαστικές ημέρες, όπου μέσα σε λίγες ώρες πήγαμε από τον τελευταίο γύρο των Superbike στο Losail σε αυτή τη νέα περιπέτεια στο MotoGP. Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υπογραφή του Marco, επειδή αυτό ολοκληρώνει την ομάδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπροστά στην μεγάλη πρόκληση που έρχεται. ”

02_Melandri_Aprilia_MotoGP
Ο Melandri, πρόσθεσε, “Μου προσφέρθηκε η ευκαιρία να δουλέψω και να αναπτύξω ένα εντελώς νέο project  και αυτό είναι κάτι που δεν έχω κάνει ακόμα στην καριέρα μου. Ακριβώς για αυτό το λόγο είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτή την πρόκληση.

Εργάζομαι με μια εταιρεία και ένα αγωνιστικό τμήμα που με εμπιστεύτηκε και με την οποία θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι για να αναπτύξουμε ένα μεγάλο έργο. Η Aprilia Racing έχει αποδείξει πάντα την ικανότητά της να φτιάχνει πολύ γρήγορες μοτοσυκλέτες. Ο στόχος μας είναι αρκετά φιλόδοξος, να αναπτυχθεί μια μοτοσυκλέτα και ταυτόχρονα να αναπτύξουμε ένα νέο πρωτότυπο που θα αγωνιστεί το 2016. θα είναι μια απαιτητική χρονιά και θα έχει πολύ δουλειά, αλλά είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε  αυτές τις προκλήσεις. “

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events