29 March 2024
motoGP 2013

Ο Marquez στο Honda Thanks Day 2013 στο Motegi !

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP 2013 Marc Marquez ήταν στο Motegi το Σάββατο, προκειμένου να παρακολουθήσει την εκδήλωση «Honda Thanks Day 2013» μπροστά σε περισσότερους από 10.000 οπαδούς. Η εκδήλωση ήταν μια ευκαιρία για τον Ιάπωνα κατασκευαστή να επιδείξει τα επιτεύγματα της για την σεζόν του 2013 και για όλους τους εμπλεκόμενους να γιορτάσουν όλοι μαζί.

hrtd_thanks

Οι χιλιάδες θαυμαστές είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα από όλους τους οδηγούς, επίσης είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους αναβάτες της Honda επί σκηνής, να ρωτήσουν και να πάρουν απαντήσεις.

honda-racing-thanks-day-5_original
Επίσης είχαν την ευκαιρία να δουν τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να κάνει μια επίδειξη πάνω στη μοτοσυκλέτα του στην κανονική πίστα, αλλά και στην οβάλ πίστα.

2013_thanks_day_pic_2_original

Επίσης παρακολούθησαν και μια παρέλαση από όλους τους αναβάτες της Honda για δύο γύρους.

honda-racing-thanks-day-7_original

Ο Marquez δήλωσε: «Είναι πάντα ωραίο να έρχομαι στην Ιαπωνία και να βλέπω τους φίλους μου στο HRC!  Αυτή τη φορά είναι κάτι το ιδιαίτερο, αφού γιορτάσαμε τον τίτλο μαζί με ένα πολύ ωραίο πάρτι την Παρασκευή το βράδυ με τους χορηγούς μας και στη συνέχεια κάποια διασκέδαση στο Τόκιο! Σήμερα πήγαμε στο Motegi πολύ νωρίς για την εκδήλωση «Honda Thanks Day». Ο καιρός ήταν υπέροχος και απολαύσαμε πραγματικά την τελευταία ημέρα στην πίστα, σε αυτή τη μακρά και συναρπαστική σεζόν».

honda-racing-thanks-day-2_original honda-racing-thanks-day-3_original honda-racing-thanks-day-4_original honda-racing-thanks-day-6_original 2013_thanks_day_pic_13_original honda-racing-thanks-day-8_original

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events