28 March 2024
motoGP 2014

Ο Marquez ταχύτερος την πρώτη μέρα δοκιμών με την νέα χάραξη.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marquez (Repsol Honda Team) σημείωσε ταχύτερο γύρο 1’32.882 προς το τέλος του FP2 για να τερματίσει στην κορυφή, με διαφορα περισσότερο από 1.5s από τον καλύτερο γύρο του από τις πρωινές δόκιμες .Ο Iannone (Pramac Racing) και ο Lorenzo (Yamaha MotoGP Movistar) ήταν αντίστοιχα 0.222s και 0.542s πίσω από τον Marquez. 93marquez_gp_8470_slideshow_169

Στα πρωινά δοκιμαστικά, οι αναβάτες πήραν μια ιδέα για την ελαφρώς μικρότερη νέα διάταξη της Indianapolis με διάφορες τροποποιημένες στροφές και διάφορες αλλαγές στην πίστα ένα γυρολόγιο στο 1’34.535 ήταν αρκετό για να θέσει τον Valentino Rossi (Movistar Yamaha MotoGP) στην κορυφη . Ο Rossi ήταν ένατος στο FP2, με διαφορα από τον ασταμάτητο Marquez στα 0.716s.

Το FP2 ολοκληρώθηκε φέρνοντας τέταρτο τον Andrea Dovizioso (Ducati Team) και πέμπτο τον Dani Pedrosa (Repsol Honda Team), μόνο μισό δευτερόλεπτο διαφορα από τον Marquez.

Στο τέλος της Παρασκευής την δεκάδα ολοκλήρωσαν ο Stefan Bradl (LCR Honda MotoGP), ο Yonny Hernandez (Energy TI Pramac Racing), ο Aleix Espargaro (NGM Forward Racing), τον προαναφερθέντα Rossi και ο Bradley Smith (Monster Yamaha Tech3).

Ο αντικαταστατής του Nicky Hayden, ο Leon Camier (δίσκος M7 Aspar) αντιμετώπισε πολλά προβλήματα όπως την άγνωστη νέα διαδρομή της πίστας, μια νέα μοτοσικλέτα, καινούρια ελαστικά και νέα φρένα τερματίζοντας με διαφορα των 3.5s στο FP2 από τον πρώτο Marquez .

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events