23 April 2024
motoGP 2012Διεθνή Επικαιρότητα

Ο Lorenzo μένει στην Yamaha για το 2013 και 2014

Η Yamaha Motor Co, Ltd επιβεβαίωσε την επέκταση του συμβολαίου του Jorge Lorenzo για να οδηγήσει  τη Yamaha Factory Racing Team MotoGP για το 2013 και 2014.

Φήμες τέλος ! επίσημα σήμερα το πρωί Η Yamaha «έκλεισε» τον Lorenzo   για 2 ακόμα χρόνια

Jorge Lorenzo : “Είμαι πολύ χαρούμενος που υπόγραψα με την Yamaha για δύο ακόμα χρόνια. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για να μείνω στην εργοστασιακή ομάδα γι ‘αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους  προσπάθησαν  γι’ αυτό.

Μου συμπεριφέρθηκαν σαν οικογένεια στη Yamaha από το 2008 και μου αρέσει που δουλεύω μαζί τους. Ήταν πάντα η πρώτη μου προτεραιότητα να μείνω εδώ και είμαι ικανοποιημένος λοιπόν που αυτή η σημαντική διαπραγμάτευση ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο. Τώρα μπορώ να επικεντρωθώ στο πρωτάθλημα και ανυπομονώ να ανταμείψω την πίστη της Yamaha ξεκινώντας από αυτό το τριήμερο στο Silverstone.

Ανυπομονώ να κερδίσω πολλά πρωταθλήματα μαζί. Το όνειρό μου να τελειώσω την καριέρα μου με τη Yamaha είναι πλέον πιο κοντά στην πραγματικότητα»

 

Lin Jarvis, Διευθύνων Σύμβουλος Yamaha Motor Racing : «Είναι υπέροχο νέο για τη Yamaha και την εργοστασιακή ομάδα. Ο Jorge είναι μαζί μας από το 2008 και έχει πετύχει απίθανα αποτελέσματα στα 4 πρώτα χρόνια, με αποκορύφωμα τον τίτλο του 2010. Είναι πρώτος στη βαθμολογία με 3 νίκες στα 5 πρώτα GP και τερμάτισε στη 2η θέση στα υπόλοιπα δύο. Η επέκταση του συμβολαίου του Jorge μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε 100% στο πρωτάθλημα χωρίς παρεμβολές, αλλά και να κάνουμε μελλοντικά σχέδια μαζί για την περαιτέρω ενίσχυση της νικήτριας συνεργασίας»

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events