19 April 2024
ENDURANCE WORLD CHAMPIONSHIPΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔιεθνή Επικαιρότητα

Ο Kevin Schwantz επιστρέφει στους αγώνες για το 2013 !

Μετά από τις φήμες τις τελευταίες δύο εβδομάδες ότι ο Max Biaggi θα κάνει ένα είδος επιστροφή, ότι θα πρέπει να αγωνιστεί στη Monza ως μπαλαντέρ, ότι θα γίνει  αναβάτης δοκιμών της Ducati, και το πιο πρόσφατο από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης είναι ότι θα γίνει οδηγός ανάπτυξης μιας  MotoGP μοτοσικλέτας για την Suzuki, ηρθε και έσκασε η είδηση.Team-Kagayama-Suzuka-8-hours-Kevin-Schwantz

Ένα πραγματικό comback των combacks, η επιστροφή που θα συζητηθεί πάρα πολύ, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής και θρύλος των GP Kevin Schwantz, ο οποίος θα γίνει 49 τον Ιούνιο, θα οδηγήσει στον 8ωρο αγώνα της Suzuka για το 2013.

Η ομάδα Kagayama που  ανήκει στον Yukio Kagayama ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Schwantz θα είναι ο τρίτος αναβάτης της ομάδας μετά από προηγούμενη επιβεβαίωση ότι Noriyuki Haga θα είναι επίσης μέρος της ομάδας . Η ομάδα όνειρο Kagayama θα έχει ένα  Suzuki GSX-R1000 στο 36ο αγώνα αντοχής  στις 28 Ιουλίου.

«Η Ομάδα Kagayama θα αγωνίζεται στον 8ωρο αγώνα της Suzuka, για πρώτη φορά φέτος. Για να επιτευχθούν αποτελέσματα, σκέφτηκα ότι η ομάδα χρειάζεται τον Noriyuki και τον Kevin για  τους  οποίους τρέφω  βαθύ σεβασμό. Τώρα είμαι ευτυχής να κάνω αυτήν την ανακοίνωση της  DreamTeam. Ευχαριστώ και τους δύο που έχουν αποδεχθεί την προσφορά μου. Οι  αγώνες μοτοσικλέτας στην Ιαπωνία χρειάζονται τέτοιες μεγάλες εκπλήξεις! Η τελευταία φορά που κέρδισα στον 8ωρο αγώνα της Suzuka ήταν το 2007, και με τη βοήθεια των Noriyuki και   Kevin, έχω στόχο να κερδίσω και φέτος», δήλωσε ο Kagayama.

top_img_main

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events