29 March 2024
motoGP 2013

Ο Karel Abraham Θα τρέχει με LCR Honda το 2014!

Η MotoGP ομάδα Gresini δεν θα είναι η μόνη ομάδα που θα τρεχει με μοτοσυκλέτα της Honda την επόμενη σεζόν, αφού η Cardion AB Racing αποφάσισε να τρέξει και αυτή με νέα μηχανή για τον Karel Abraham.

abaja

Σύμφωνα με πληροφορίες γερμανικής ιστοσελίδας ο ιδιοκτήτης της ομάδας Karel Abraham πρεσβύτερος έχει πει ότι έχουν καταλήξει σε συμφωνία με το HRC, μετά τη Laguna Seca.

«Για μας δεν ήταν εύκολο να πάρει αυτή την απόφαση», δήλωσε ο Abraham πρεσβύτερος ο οποίος είναι ιδιοκτήτης επίσης της πίστας του Brno. «Πέρυσι, η συνεργασία με την Ducati δεν λειτούργησε, αλλά με την ART έχουμε μια πολύ σωστή σχέση. Η Aprilia ήθελε να συνεχίσει, αλλά θέλουμε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και είχαμε τέσσερις επιλογές: 1. να μείνουμε  με την Aprilia, 2. Έναν Yamaha M1 κινητήρα, 3. ένα πλήρες αγωνιστικό παραγωγής της Honda και 4. ένα Ducati, αλλά θέλαμε μια εγγύηση ότι θα υπάρξει συνεχής ανάπτυξη»

«Η προσφορά της Honda είναι πολύ ελπιδοφόρα για μας και έχουμε ήδη υπογράψει προσύμφωνο», πρόσθεσε ο επικεφαλής της ομάδας Marco Grana, «αλλά θα θέλαμε να κολλήσει και με τους προμηθευτές μας. Αυτό σημαίνει ότι η μηχανή μας θα μπορούσε να είναι εφοδιασμένη με ανάρτηση Ohlin, αντί της Showa και φρένα Brembo αντί Nissin.»

Karel+Abraham+MotoGp+Qatar+Free+Practice+Day+XYmHIDY3fMrx

Ο Οδηγός της ομάδας Karel Abraham δήλωσε: «Για μένα και για την ομάδα μας θα είναι μια μεγάλη αλλαγή, αλλά ελπίζω για το καλύτερο. Για σχεδόν όλη την καριέρα μου έχω οδήγησε ιταλικές μάρκες. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά έχουμε κάνει τη σωστή κίνηση. Φεύγοντας από την Aprilia δεν είναι εύκολο, διότι είναι μια πολύ καλή μηχανή και είχα μια καλύτερη αίσθηση από ό, τι με την Ducati. Δυστυχώς, αυτή η μηχανή δεν είναι ανταγωνιστική σε σχέση με τα πρωτότυπα, αν και η Aprilia ως μια μηχανή CRT είναι μακράν η καλύτερη μοτοσικλέτα.»

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events