19 April 2024
Enduro

Ο Giovanni Sala νέος Manager της ομάδας Gas Gas Enduro

Η Gas Gas είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ενσωμάτωση του Giovanni Sala ως επικεφαλής της Gas Gas Enduro Factory Team.

Ο θρύλος του Enduro θα είναι ο νέος υπεύθυνος της ομάδας και ο νέος ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας Gas Gas Enduro Factory Team. Ο Ιταλός, που είναι ένας ζωντανός θρύλος του enduro είναι αυτός που επέλεξε η Gas Gas για να οδηγήσει το νέο project της εταιρείας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP.

Με αυτόν τον τρόπο, ο πρώην αναβάτης από το Μπέργκαμο, ένας από τους πιο αγαπημένους και ποιο σεβαστός που χαίρει απόλυτης εκτίμησης στο paddock, επιστρέφει στο μέγιστο επίπεδο του διεθνούς ανταγωνισμού αλλά αυτή τη φορά με τα χρώματα της Gas Gas, για να κατευθύνει και να φέρει όλη του την εμπειρία και γνώση στην επίσημη ομάδα enduro. Μια ομάδα υπό πλήρη αναδιάρθρωση και με πρόβλεψη για νέες προσθήκες και μεγάλες αλλαγές για την επόμενη σεζόν.

Ο Gio Sala έχει πράγματι ένα πολύ εντυπωσιακό πρόγραμμα σπουδών. Η φιλικότητα και η γενναιοδωρία του έκαναν πάντα αυτόν τον πολλαπλό Παγκόσμιο Πρωταθλητή τους καλύτερους πρεσβευτές για το άθλημα στο paddock. Του είναι ένα παράδειγμα το οποίο πρέπει να θαυμάσει και έχει ένα πλήθος ενθουσιωδών οπαδών και οπαδών σε όλο τον κόσμο.

Ο Ιταλός πρώην πρωταθλητής, που είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε από κοντά και να μας μιλήσει όταν επισκέφτηκε την Ελλάδα (Δείτε εδώ>>>), έχει έναν ατελείωτο κατάλογο επιτυχιών ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζει κανείς τους 6 τίτλους Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο Enduro – πέντε στην κατηγορία του και έναν συνολικό – και 52 νίκες σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα GPs, μαζί με 5 νίκες με την Ιταλία στο ISDE – τέσσερις από αυτές στην κατηγορία Παγκόσμιου μία στο Club. Σε ορισμένα από τα ISDE ο Ιταλός έχει βγει ως απόλυτος νικητής σε τρεις περιπτώσεις.

Με πολλαπλά ατομικά και ομαδικά βραβεία για έναν πραγματικό μύθο, κατέχει επίσης 19 τίτλους στην Ιταλία  και τρίτη θέση στο βάθρο του Ράλλυ Ντακάρ του 2006.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events