26 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔιεθνή Επικαιρότητα

Ο Filippo Preziosi παραιτείται από την Ducati μετά από 19 χρόνια !

Ο Filippo Preziosi έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος μετά από την καταστροφική διετή θητεία του Valentino Rossi στην Ducati. Ο μηχανικός που δημιούργησε την Ducati Desmosedici, και κέρδισε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα στο MotoGP το 2007 και πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα στα SuperBike απομακρύνθηκε από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του τμήματος Corse τον περασμένο Νοέμβριο και αντικαταστάθηκε από τον Bernhard Gobmeier.

MotoGP of Catalunya - PracticeO Preziosi μετά την αντικατάσταση του θα είχε την θέση του Διευθυντή  Έρευνας & Ανάπτυξης για την Ducati Motor Holding, αλλά η Ducati ανακοίνωσε ότι Preziosi αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρεία για λόγους υγείας.

Εδώ είναι η σύντομη και λακωνική δελτίο τύπου:

Borgo Panigale, (Μπολόνια, Ιταλία) 28 Φεβρουαρίου 2013

Ο Μηχανικός, Filippo Preziosi, ανακοινώσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του στην Ducati Motor Holding.

Δηλώνοντας τους λόγους της κακής υγείας που συνδέονται με την ιδιαίτερη φυσική του κατάσταση, η παραίτηση του Preziosi έγινε δεκτή από την Ducati, η οποία λυπάται και απογοητεύεται που χάνει ένα τόσο αξιόλογο και στρατηγικής σημασίας μέλος της. Η εταιρεία σέβεται την απόφαση του 45χρονου Ιταλού και τον ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά του στα 19 χρόνια παρουσίας του στην Ducati, τα 12 από τα οποία τα πέρασε στο Ducati Corse. Ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse – See more at: http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=13495#sthash.qQhTttcC.dpuf

Ο Preziosi, σαν Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης της Ducati Motor Holding επρόκειτο να αρχίσει μετά από μία περίοδο ανάπαυσης. Η ανακοίνωση του διαδόχου σε αυτό το στρατηγικό ρόλο, τώρα έμεινε  κενή μετά από την παραίτηση, ο αντικαταστάτης του θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events