24 April 2024
motoGP 2013Διεθνή Επικαιρότητα

Ο Danilo Petrucci κάνει βόλτες στους δρόμους της Ρώμης, με μια CRT του MotoGP !

Ο Danilo Petrucci προκάλεσε αίσθηση , έκπληξη αλλά και θαυμασμό το Σάββατο βράδυ, όταν βγήκε και οδήγησε στο κέντρο της Ρώμης στους πολυσύχναστους δρόμους της αιώνιας πόλης  τη Ioda TR003 CRT !

danilo-petrucci-e-la-ioda-tr003-a-roma_1Στο πλαίσιο της έναρξης της ομάδας του Έργου Ioda  εργο το φιλοδοξεί να δημιουργήσει την πρώτη «αγωνιστική κοινότητα» του MotoGP!  αφού επιτρέπει σε όποιον προσφέρει 10 € να μπει το όνομά του στα φέρινγκ της μοτοσυκλέτας, το site που μπορείτε να δείτε περισσότερα είναι  www.iodaracing.com.

Ο Ιταλός οδήγησε την MotoGP μοτοσυκλέτα  του από την Piazza Venezia (όπου βρίσκεται το μνημείο Vittorio Emanuele II) μέσω της  Via Del Corso (κεντρικό εμπορικό δρόμο της Ρώμης) για να φτάσει στην Piazza San Silvestro

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν για να δουν μια μηχανή  CRT MotoGP από κοντά για την πρώτη φορά, να την βγάλουν φωτογραφίες και να φωτογραφηθούν δίπλα σε ένα μοναδικό μηχάνημα σε μέρος που σπάνια θα το ξαναδούν !

danilo-petrucci-e-la-ioda-tr003-a-roma_11

«Ήταν πραγματικά πολύ συναρπαστικό να οδηγώ μια μηχανή  MotoGP στο κέντρο της Ρώμης”, δήλωσε ο Petrucci. “Θα είναι κάτι που θα λεω σατα εγγόνια μου στο μέλλον, ήμουν ο πρώτος αναβάτης που οδήγησε μηχανή MotoGP  μέσα στο κέντρο της Ρώμης.”

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events