17 April 2024
MotoGP 2019

Ο Dani Pedrosa θα κάνει εγχείρηση σε διπλό κάταγμα της δεξιάς κλείδας – χάνει τις δοκιμές στο Sepang

Ο νέος αναβάτης δοκιμών της KTM MotoGP, Dani Pedrosa ανακοίνωσε ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του ώμο, που θα τον αναγκάσει να μην πάρει μέρος στην πρώτη επίσημη δοκιμή στην Sepang, που θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 8 Φεβρουαρίου 2019.

Ο Pedrosa θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του ώμο με βλαστοκύτταρα, μετά από απροσδόκητο κάταγμα καταπόνησης

Τα φυσικά προβλήματα δεν αφήνουν τον Dani Pedrosa ήσυχο, αφού υπέστη ένα διπλό κάταγμα της δεξιάς κλείδας, που προκλήθηκε “απλά από μια δυνατή χειρονομία “.

Σύμφωνα με δήλωση που εκδόθηκε από γραφείο Τύπου του, ο Ισπανός αναβάτης έχει υποστεί διπλό κάταγμα κόπωσης στη δεξιά κλείδα του, έναν τραυματισμό που θα τον αναγκάσει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σύντομα και  θα χάσει το τεστ που είχε προγραμματιστεί με την αυστριακή μάρκα.

TESTREFSFVSVSVS

Ο ίδιος ο Pedrosa είπε ότι η ζημία δεν οφείλεται σε ατυχήματα, αλλά από μια χειρονομία, λόγο του στο σημείο ήδη έχει τραυματιστεί επανειλημμένα: «Απροσδόκητα Είχα ένα διπλό κάταγμα κόπωσης στη δεξιά κλείδα, απλά σε μια δυνατή χειρονομία. Με τα χρόνια έχω πολλά κατάγματα σε αυτήν την περιοχή και η τελευταία φορά ήταν σε τρία μέρη. Το μεσαίο τμήμα έχει ανεπαρκή ροή αίματος, δημιουργώντας οστεοπόρωση, απαιτώντας έτσι μια αποτελεσματική λύση για την αναγέννηση του οστού και να επιτευχθεί επαρκής αποκατάσταση. Μετά από διάφορες εξετάσεις και ιατρικές συμβουλές, η σαφής σύσταση είναι η ολική ανάκτηση και η υγεία των οστών.»

Ο Pedrosa θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του ώμο με μεταμόσχευση από  βλαστοκύτταρα, μια μέθοδο με την οποία επιδιώκεται καλύτερη επούλωση της βλάβης.

Παρά το γεγονός ότι δεν θα είναι σε θέση να βρεθεί στη Sepang, ο Pedrosa εχει ήδη οδηγήσει το KTM, σε ιδιωτικό τεστ στη Jerez στις 18 και 19 Δεκεμβρίου 2018.  Ο Pedrosa σχολίασε: «Ευχαριστώ την KTM για την εμπιστοσύνη που έδωσε και για την υποστήριξή τους για την πλήρη ανάκτηση της υγείας μου. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένος για το έργο που κάνουμε και γι ‘αυτό θέλω να είμαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση και υγεία  για το συναρπαστικό έργο που έχουμε αναλάβει. Για μένα, οι προκλήσεις δεν σταματούν.»

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events