28 March 2024
WSBK 2012

Ο Chaz Davies κέρδισε το 2ο αγώνα στο Nurburgring

Ένας αγώνας γεμάτος ανατροπές και εκπλήξεις ηταν ο 2ος αγώνας στην Γερμανία με τις πτώσεις του Max Biaggi από την 3η θέση και του  Marco Melandri από πρώτη θέση έδωσαν την ευκαιρία στον Chaz Davies να πάρει μια άνετη νίκη μπροστά από τον Eugene Laverty και τον Leon Camier !

Ο Biaggi μετά την πτώση του  σήκωσε τη μοτοσικλέτα του και συνέχισε τον αγώνα τερματίζοντας 13ος μετά από μια εξαιρετική προσπάθεια  κερδίζοντας έτσι 3 ακόμα βαθμούς διαφορά από τον Melandri εκμεταλλευόμενος έτσι την  πτώση του Melandri και μένοντας επικεφαλής του πρωταθλήματος με 9.5 βαθμούς.

Ο Chaz Davies οδήγησε τον αγώνα για πόλους γύρους αφού έκανε μια εκπληκτική εκκίνηση και γρήγορα προσπέρασε και τον  Tom Sykes και βρέθηκε στην κορυφή. Έμεινε ανενόχλητος στην πρώτη θέση μέχρι την καρό σημαία κερδίζοντας για πρώτη φορά στην κατηγορία των Superbike. Στην δεύτερη θέση ένα ακόμα Aprilia με τον Eugene Laverty ο οποίος έκλεισε το τριήμερο με δύο εξαιρετικά αποτελέσματα. Στην 3η θέση ο εκπληκτικός  Leon Camier που  χάρισε το πρώτο βάθρο στη Suzuki φέτος.

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Jonathan Rea με τη Honda, ενώ ο Tom Sykes  έμεινε στην 5η θέση ενώ στην αρχή οδηγούσε τον αγώνα   Την εξάδα έκλεισε ο Carlos Checa με την Ducati, ενώ στη δεκάδα βρέθηκαν οι Giugliano, Baz, Badovini και Guintoli.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=MQztu8uipnY&feature=plcp”]

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events