28 March 2024
motoGP 2013

Ο Casey Stoner στο Motegi για τις δοκιμές της Honda!

Δυστυχώς , μετά από μόλις έξι γύρους η βροχή σταμάτησε τις δοκιμές για την υπόλοιπη  ημέρα στο Motegi.

stoner-motegi-2013-2

Το πρόγραμμα ήταν να ξεκινήσει ο  Stoner, να οδηγήσει πρώτα την μοτοσυκλέτα του  2013 στην πρωινή δοκιμή και στη συνέχεια να δοκιμάσει το νέο πρωτότυπο του  2014 το απόγευμα, ωστόσο η βροχή που έπληξε την ιαπωνική πίστα του Motegi, σταμάτησε το πρόγραμμα δοκιμών και θα συνεχίσουν αύριο.

stoner-motegi-2013-3

Τον Νοερή του 2012 στην  Βαλένθια, ήταν  η τελευταία φόρα που  ο πρώην δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Casey Stoner οδήγησε για τελευταία φορά μετά την απόφαση του να σταματήσει τους αγώνες.

Τώρα ο Αυστραλός είναι σήμερα στο Motegi για ιδιωτική δοκιμή  με την HRC, για βοηθήσει το αγωνιστικό παραγωγής στην ανάπτυξη της εργοστασιακής μοτοσυκλέτας του 2014.

stoner-motegi-2013-1

«Θα ήταν καλό να οδηγήσω την μοτοσικλέτα του 2013 για μερικούς γύρους!», δήλωσε ο 27χρονος Stoner. «Το μόνο που κατάφερα ήταν να κάνω μερικούς γύρους πριν πιάσει  βροχή και αυτό ήταν λίγο απογοητευτικό. Έχουν περάσει εννέα μήνες από τότε που έχω να οδηγήσω την μοτοσικλέτα και θα  μου πάρει κάποιο χρόνο για να συνηθίσω τα πάντα και πάλι!  Η Μοτοσυκλέτα και η πίστα ήταν καλή και ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάποια καλύτερη δοκιμή αύριο με στεγνή πίστα και να τρέξω περισσότερους γύρους.»

stoner-motegi-2013-4

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events