29 March 2024
motoGP 2015

Ο Casey Stoner στη Sepang για δοκιμές της Honda.

Ο Casey Stoner είναι στην πρώτη από τις τρεις ημέρες δοκιμών στην Sepang.

stoner-small

“Σήμερα ήταν ένα καλό τεστ, δεν είχα την ταχύτητα που ήθελα, αλλά παρόλα αυτά συλλέγονται χρήσιμες πληροφορίες,” είπε ο Stoner στο τέλος της ημέρας. Στο πλευρό του ήταν όπως πάντα o Cristian Gabarrini, πρώην προπονητή του, ο οποίος αυτή τη σεζόν θα είναι με τον Jack Miller.

“Είμαι ευτυχής που ο Stoner υπόγραψε και πάλι για να κάνει το τεστ”. είπε ο Livio Suppo, επικεφαλής της ομάδας της Honda.

Στην Μαλαισία μαζί με τον Stoner έχει δύο “βοηθούς”, την σύζυγό του Adriana και την κόρη του Alessandra. Η μικρή φαίνεται να έχει κληρονομήσει το πάθος του πατέρα της για τις μηχανές αφού είναι πολύ χαρούμενη που τον ακολουθεί στις δοκιμές και φροντίζει να τον βοηθά να ετοιμάζει την στολή του πριν μπει στην πίστα!

stoner_fam

Ο Stoner, από ότι φαίνεται συνδυάζει τα δύο πάθη του, τις μοτοσικλέτες και την οικογένεια.

stoner_sepang

Την ίδια ημέρα των δοκιμών, η Nolan ανακοινώσε την ανανέωση της σύμβασης με τον Stoner. Ο πρόεδρος της εταιρείας, Alberto Vergani, δήλωσε: “Γνώρισα τον Casey, όταν ήταν μόλις 16 ετών και αμέσως είδα στα μάτια του, το πάθος για το άθλημα και την επιθυμία να κερδίσει. Και μετά από αυτή την περίοδο της διακοπής, ελπίζω ότι θα ξαναβρεί τον ενθουσιασμό του  και ότι μια μέρα θα γυρίσει και πάλι στο προσκήνιο για τους αγώνες και όχι μόνο για δοκιμές. Ένας αγώνας με τον Marquez θα ήταν ένα μοναδικό θέαμα. Εν τω μεταξύ, ας απολαύσουμε αυτές τις μέρες στην Sepang”

stoner_box

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events