29 March 2024
motoGP 2014

Ο Biaggi δοκίμασε την Aprilia MotoGP σε τριήμερο τεστ στο Mugello!

Η Aprilia ολοκλήρωσε τριήμερη δοκιμή στο Mugello, στην οποία ο Max Biaggi δοκίμασε εκτενώς την νέα μοτοσυκλέτα ART-Aprilia MotoGP.
3.art_aprilia_mugello_slideshow_169
Ο Biaggi ολοκλήρωσε ένα μαραθώνιο δοκιμών από 176 γύρους και πάνω από 72 ώρες προπόνησης, σημειώνοντας καλύτερο χρόνο 1’50 0.940.

Για την Aprilia, ωστόσο ο χρόνος δεν είναι ζωτικής σημασίας σε αυτή τη φάση, καθώς είναι πιο επικεντρωμένη στη συλλογή βασικών στοιχείων για τη συνεχή ανάπτυξη των σημερινών μοτοσυκλετών της – που ήδη χρησιμοποιείται στο MotoGP – και στο πλαίσιο της προετοιμασίας για ένα νέο πρωτότυπο της Aprilia που ελπίζουν ότι θα αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία το 2016.

4.art_aprilia_mugello_slideshow_169
“Η σημασία των δοκιμών ήταν σημαντική” , δήλωσε ο Romano Albesiano, διευθυντής της Aprilia Racing ” Ο Max είχε πολύ καλό ρυθμό και έχουμε συγκεντρώσει πολύτιμα δεδομένα. Αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε με τον Biaggi γιατί ξέραμε ότι θα πάρουμε σημαντικές πληροφορίες από την εμπειρία του, από την άποψη αυτή, η δοκιμή πήγε όπως είχε προγραμματιστεί.”
1.art_aprilia_mugello_slideshow_169
Ο Biaggi ήταν ευχαριστημένος με την ART, λέγοντας: “Το αποτέλεσμα αυτών των τριών ημερών είναι σίγουρα θετικό. Από όλες τις απόψεις, η προσαρμογή στην μοτοσυκλέτα, τα ελαστικά, τα φρένα, για να μην αναφέρουμε τη σωματική προσπάθεια με τόσο πολλούς γύρους. Κάναμε μια καλή δουλειά, ήμασταν σε θέση να αξιολογήσει τις διάφορες διαθέσιμες λύσεις και νομίζω ότι έχετε δώσει μερικές καλές ιδέες για την ομάδα.”

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events