25 April 2024
MotoGP 2019

Ο Alex Rins κερδίζει στην Αμερική και σπάει την κυριαρχία του Marquez  

Ο Alex Rins κερδίζει στην Αμερική και κάνει την πρώτη νίκη της καριέρας του στην μεγάλη κατηγορία και γίνεται ο βασιλιάς του Τέξας

Η κυριαρχία του Marc Marquez έσπασε στην στροφή 12 όταν ο Ισπανός είχε μια πτώση και ενώ ήταν πρώτος με διαφορά πάνω από 3 δευτερόλεπτα από τον δεύτερο!

Ένας καταστροφικός αγώνας για την Honda στην Αμερική, με τον Marquez να πέφτει, τον Lorenzo να εγκαταλείπει από μηχανική βλάβη και τον Crutchlow να πέφτει επίσης!

VIDEO η πτώση του Marquez στον αγώνα της Αμερικής

Καταστροφικός ο αγώνας και για τον Vinales και Mir αφού έκαναν Jump Start (άκυρη εκκίνηση) και τιμωρήθηκαν με διέλευση από τα pit!

Ο Valentino Rossi από την αρχή του αγώνα έμεινε στην δεύτερη θέση, χωρίς όμως να μπορέσει να επιτεθεί στον Marquez που έκανε μια διαφορά σιγά σιγά, μέχρι την στιγμή που έπεσε ο Ισπανός και πήρε την κεφάλι του αγώνα.
Λίγους γύρους πριν το τέλος του αγώνα ο Rins έφτασε πίσω του και κατάφερε και πέρασε μπροστά, οδηγώντας τον αγώνα στους τελευταίους γύρους, μέχρι την καρό σημαία, που του χάρισε το πρώτο του βάθρο με την Suzuki!

Ο Jack Miller από την αρχή του αγώνα κατάφερε να κρατηθεί στην τρίτη θέση πίσω από τον Rossi για αρκετούς γύρους.  Δεν κατάφερε όμως να κρατήσει πίσω του τον Rins που πέρασε και άρχισε να κυνηγά τον Rossi Που ήταν πρώτος μετά την πτώση του Marquez!
Ο Αυστραλός με το πρώτο Ducati της δορυφορικής ομάδας τερμάτισε στην τρίτη θέση , παίρνοντας το πρώτο του βάθρο για φέτος!

Ο Dovizioso ξεκίνησε από την 13η θέση και γρήγορα έφτασε στην κορυφαία εξάδα παλεύοντας να μην χάσει επαφή με τους πρώτους και κατάφερε να απαντήσει στην επίθεση του Morbidelli και να περάσει και πάλι μπροστά και να τερματίσει στην 4η θέση,  ενώ ο Franco Morbidelli ολοκλήρωσε την πρώτη 5αδα

Ο Danilo PETRUCCI αρκετά ποιο πίσω τερμάτισε στην 6η θέση ,μπροστά από τον Fabio QUARTARARO και τον Pol ESPARGARO. Ο Francesco BAGNAIA τερμάτισε ένατος μπροστά από το μοναδικό Honda που έμεινε στον αγώνα, αυτό του Ιάπωνα οδηγού Takaaki NAKAGAMI, που συμπλήρωσε την δεκάδα!

 

VIDEO η πτώση του Marquez στον αγώνα της Αμερικής

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events