20 April 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2013

Ο Τσώκος την Pole position στα RACING 250-125c!

Η δεύτερη κατηγορία της ημέρας, η Racing,η οποία είχε μόλις δέκα συμμετοχές, λιγότερες από τον 1ο και  2ο αγώνα.

11-TSOKOS

Ταχύτερος όλων, ο Λάμπρος Τσώκος, με χρόνο 1:01.484. Χρόνος που δεν τον άφησε ικανοποιημένο όπως μας δήλωσε γιατί προσπάθησε να ξανακάνει τον ανεπίσημο χρόνο ρεκόρ της κατηγορίας που έκανε εχθές, 1:00.700. Αυτή είναι η δεύτερη έκτακτη συμμετοχή του  Τσώκου ο οποίος είχε αποσυρθεί για κάποιο διάστημα και σε ερώτηση μας αν θα ακολουθήσει όλο το πρωτάθλημα μας απάντησε πως στόχος του ήταν αυτοί οι δυο αγώνες και το ρεκόρ της κατηγορίας που έσπασε εχθές ανεπίσημα. Δεν αποκλείει όμως το γεγονός να ακολουθήσει τους υπόλοιπους αγώνες αν γίνουν στα μέγαρα και αν υπάρξει μια βοήθεια που περιμένει.

1-KITSOS

Ο περσινός πρωταθλητής Γιώργος Κίτσος, με χρόνο 1:01.920, θα εκκινήσει από την δεύτερη θέση, προσπάθησε πολύ να πετύχει καλύτερο χρόνο για να πάρει την pole position όμως δε τα κατάφερε  και αναμένεται να τον δούμε αύριο να δίνει μάχη με τον Τσώκο καθώς χρειάζεται τους βαθμούς της πρώτης θέσης για να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

43-PSIXOGIOS

Τρίτο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Ανδρέας Ψυχογυιός. Με χρόνο 1:03.798 θα στηθεί στην πρώτη σχάρα εκκίνησης αύριο, στη τρίτη θέση.

42-LEFEVR

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ανδρέας Λεφέβρ, με χρόνο 1:04.000,δε μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο από μια τετάρτη θέση και φάνηκε να δυσκολεύετε να βρει σωστό set-up στη μοτοσυκλέτα του και να δοκιμάζει αρκετές ρυθμίσεις στις αναρτήσεις του.

73-KARAGIANNHS

Ακολουθούν ο Σπύρος Καραγιάννης στην πέμπτη θέση με χρόνο 1:05.622 και ο Βασίλης Κανελλόπουλος στη έκτη  ο οποίος είχε μια πτώση στα πρώτα δοκιμαστικά και στα δεύτερα δεν μπήκε καθόλου καθώς χτύπησε το χέρι του και η αυριανή συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

48-KANELOPOULOS

Στην έβδομη θέση βρίσκετε ο Ντότσικας Λέανδρος με χρόνο 1:07.343 και στην όγδοη ο Κωνσταντίνος Λεφέβρ με χρόνο 1:08.081 που σημείωσε στα πρώτα δοκιμαστικά.

58-NTOTSIKAS93-LEFEVR-K

Ένατος ήταν ο Αναστασιάδης Αναστάσιος με χρόνο 1:12.295 ενώ τέλος, την δεκάδα έκλεισε ο Βασίλης Στάμου ο οποίος είχε πει πως δε θα μπορέσει να δώσει το παρόν στον τρίτο αγώνα όμως την τελευταία στιγμή τα κατάφερε.

77-ANASTASIADHS33-STAMOU

Ο αγώνας της κατηγορίας Racing θα είναι ο δεύτερος αγώνας της αυριανής ημέρας.

VIDEO POLE POSITION

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events