16 April 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2013

Ο Τσώκος κατακτά την Δίχρονη κατηγορία, Racing 2ος Αγώνας του Π. Π. Τ. ΑΜΟΤΟΕ Μέγαρα 9 Ιουνίου 2013

Η Racing 250/125 ήταν ο τέταρτος αγώνας στην σειρά , ανάμεσα στα δυο σκέλη των δυο κατηγόριων Supersport και Superstock.

IMG_2529

15 μηχανάκια στήθηκαν στην σχάρα εκκίνησης με πρώτο τον Άκη Τσώκο , κάτοχο της pole position.

IMG_2063

Ο Αντρέας Λεφέβρ έκανε μια δυνατή εκκίνηση και έστριψε πρώτος  στην Κ1 με τον Τσώκο πίσω του που δεν τον άφησε να φύγει καθόλου μπροστά και του επιτέθηκε αμέσως στην Κ6 στα φρένα και πέρασε μπροστά οδηγώντας την κούρσα μέχρι την καρό σημαία  με μια εκπληκτική παρουσία ο Τσώκος σε όλο τον αγώνα χωρίς λάθη κατάφερε και πηρέ την νίκη χωρίς να τον αμφισβητήσει κανείς!

IMG_2133

Δεύτερος τερμάτισε τελικά ο Αντρέας Λεφέβρ αφού δεν κατάφερε να απειλήσει τον Τσώκο.  Ο Λεφέβρ έκανε ένα καλό αγώνα και κρατήθηκε σε πολύ καλό ρυθμό και δεν καπηλεύθηκε καθόλου από τον Γιώργο Κίτσο που τερμάτισε τρίτος αφού όπως μας είπε μετά είχε τεχνικό πρόβλημα με το μηχανάκι του και δεν μπορούσε να πιέσει παραπάνω.

DSC_0289

Τέταρτος ο Ανδρέας Ψυχογιός  αφού είχε μια πολύ άσχημη εκκίνηση  σβήνοντας του το μηχανάκι κάνοντας τον να χάσει πάρα πολύ χρόνο. Ο Ψυχογιός   πίεσε και κατάφερε μέχρι τον τελευταίο γύρο να πλησιάσει πάρα πολύ τον Κίτσο αλλά τελικά δεν πρόλαβε.

DSC_0293

Στην πέμπτη θέση ο Σπύρος Καραγιάννης μπροστά από τον Βασίλη Κανελλόπουλο οπού είχαν μάχη μεταξύ τους σε όλο τον αγώνα.

IMG_2382

Ο Λέανδρος Ντότσικας στην εβδόμη θέση και ο Αντώνης Αβραμόπουλος έκλεισε την οκτάδα με το πρώτο 125 μηχανάκι.

Η κατηγορία των Racing είχε αρκετό κόσμο στην σχάρα και γέννησε ελπίδες στους φίλους του δίχρονου κινητήρα για μια ανάκαμψη στους αγώνες.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ , ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΤΟΥΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events