19 April 2024
VIDEOSΠαν.Πρ.Ταχ. 2014

Ο Συνιώρης τίμησε την ομάδα και τους χορηγούς του για το 2014 στα Μέγαρα! VIDEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου ο Σάκης Συνιώρης και η ομάδα του βρέθηκε στην πίστα των Μεγάρων όπου παρουσίασε την ομάδα του “Sinioris Racing” στους δημοσιογράφους.

VIDEO REPORTAZ της ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ SINIORIS RACING 2014 – ΜΕΓΑΡΑ 30/11/2014

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=MDvRCot9Pp4&feature=youtu.be”]

Την παρουσίαση – απολογισμό της χρονιάς έκανε ο Σωτήρης Ζαφειρόπουλος παράλληλα με το βίντεο που έπαιζε στην οθόνη με στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες, μιας παραγωγής με βίντεο του Biker Spirit.

Στην συνέχεια ο Σακης Συνιώρης αλλά και ο μηχανικός του Χρήστος Φράγκος απάντησαν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την πορεία της ομάδας στην χρόνια που πέρασε.

Ο Χρήστος Φράγκος επεσήμανε τις δυσκολίες που υπήρξαν όλη την χρονιά λόγο του ότι η μια κατηγορία ήταν μετά την άλλη και έτσι δεν είχαν καθόλου χρόνο για ξεκούραση του οδηγού, αλλά και η ομάδα έπρεπε να αφήσει την μια μοτοσικλέτα και να πιάσει την άλλη.

135535-IMG_7987

Σε ερώτηση για τις μοτοσικλέτες ο ίδιος συνέχισε και είπε: ” Η Triumph ήταν μια μοτοσικλέτα που είχε κάνει αγώνες και ήταν σχεδόν έτοιμη από στήσιμο και το μόνο που κάναμε στην ουσία ήταν να την φέρουμε στα μετρά του Σάκη, ήταν μια σχετικά εύκολη δουλειά”, για την Aprilia RSV4 τόνισε: ” Η Aprilia ήταν η μεγάλη έκπληξη, γιατί στην αρχή φοβηθήκαμε λίγο αλλά τελικά ήταν μια μοτοσυκλέτα άψογα ρυθμισμένη από το εργοστάσιο και το μόνο που κάναμε ήταν οι αλλαγές στην γεωμετρία για να έρθει στα μετρά του Σάκη που με την πολύτιμη βοήθεια του και την τεράστια εμπειρία του έκανε την δουλειά μας πολύ εύκολη. Όλες τις αλλαγές στον εγκέφαλο τις έκανε ο Κώστας Περβολαράκης που ήταν και ο υπεύθυνος στην ομάδα σε αυτόν τον τομέα. Στην ουσία η Aprilia μας έκανε την ζωή εύκολη, χωρίς ποτέ να μας προβληματίσει σε οτιδήποτε”.

Σε ερώτηση αν βοήθησε η Aprilia την ομάδα ο μηχανικός Χρήστος Φράγκος μας είπε ότι βοήθησε με το μισό κόστος των ανταλλακτικών αλλά και στην αγορά της μοτοσυκλέτας, ενώ ο Σακης Συνιώρης τόνισε πως όταν στον 4ο αγώνα όπου είχε μια πτώση η Aprilia τους βοήθησε προσφέροντας τους ότι ανταλλακτικά χρειάστηκαν για την επισκευή της.

135915-IMG_6853

Στην συνέχεια ο Συνιώρης ρωτήθηκε γιατί αποφάσισε να τρέξει και στις δυο κατηγορίες και απάντησε πως το έχει ξανακάνει το 2001. Στην συνέχεια είπε: “Ήμουν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση φέτος και επέλεξα να τρέξω και στις δυο κατηγορίες, ήξερα πως μπορώ να διεκδικήσω και τους δυο τίτλους και το έκανα” .
Ο Σακης ρωτήθηκε για το πια ήταν η διαφορά ανάμεσα στις δυο μοτοσικλέτες στον αγώνα όταν οδηγούσε την μια μετά την άλλη. ” Η διαφορά ανάμεσα στις δυο ήταν ότι με το Aprilia έπρεπε να μειώσω την φόρα που είχα με το 600αρι, γιατί το 600 οδηγείτε με περισσότερη φόρα κατά την διάρκεια της στροφής αλλά και σε όλη την διάρκεια της στροφής, ενώ το 1000αρι θέλει ποιο συγκρατημένη οδήγηση, ειδικότερα στο άνοιγμα του γκαζιού λόγο της ιπποδύναμης”. Επίσης επισήμανε ” Το κυριότερο βάρος μας ήταν στην κατηγορία των Superstock”.
Στην ερώτηση, πια είναι τα σχέδια για το 2015 ο Σακης απάντησε πως ακόμα δεν ξέρει τίποτα!

Κλείνοντας ο Σακης Συνιώρης ευχαρίστησε τους μηχανικούς του, Μάνο Φασουλάκη και Χρήστο Φράγκο, την ομάδα του και τους χορηγούς του που βοήθησαν στην κατάκτηση και των δυο τίτλων στις δυο κατηγορίες για το 2014!

135433-IMG_7982

Στην συνέχεια οι δημοσιογράφοι αφού πέρασαν μια βόλτα από τον μπουφέ ξεκίνησαν ένας ένας να δοκιμάζουν τις μοτοσυκλέτες στην πίστα. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και εντυπωσιασμένοι και με τις δυο μοτοσυκλέτες.

160918-IMGb_2026
Το Triumph για την σπιρτάδα του και την “αγριότητα” του και για το Aprilia με την φοβερή συμπεριφορά του και την καταπληκτική του ικανότητα να συμπεριφέρεται με απόλυτη αρμονία στις στροφές, ενώ με την δύναμη της σε εντυπωσίαζε στην ευθεία, αλλά και στην έξοδο των στροφών!

165426-IMG_2481

Το γεγονός είναι ότι ανεξάρτητα το πως είδαμε και οδηγήσαμε τις δυο μοτοσυκλέτες, αυτές οι μοτοσυκλέτες είναι οι πρωταθλήτριες για φέτος στην Ελλάδα, όπου στα χέρια του Σάκη Συνιώρη,  με τους μηχανικούς Μάνο Φασουλάκη και Χρήστο Φράγκο κατάφεραν να κατακτήσουν του τίτλους σε δυο από τις πιο δημοφιλής κατηγορίες!

Μπορείτε να δείτε στο τέλος μετά τις φωτογραφίες, το VIDEO  Ανασκόπηση του 2014 της ομάδας SINIORIS RACING με Στιγμιότυπα από τους 6 αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας του 2014.

VIDEO  Ανασκόπηση του 2014 της ομάδας SINIORIS RACING

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=bo9IFXlKVQk”]

Ρεπορταζ: Γιώργος Φιωτάκης

Φωτογραφίες: Γιώργος Φιωτάκης – Ιωάννα Φιωτάκη

Μοντάζ
Γιώργος Φιωτάκης

Κάμερα
Δημήτρης Τσούρας

Music ©
Not Too Cray

Παραγωγή
Biker Spirit Magazine
https://www.bikerpirit.net
© 2014

Εκτέλεση Παραγωγής
IGF Productions
https://www.igf.gr

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events