29 March 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2013

Ο Συνιώρης κερδίζει στην Τρίπολη τον αγώνα και το πρωτάθλημα! 4ος Αγώνας Π.Π.Τ. 2013

Με μεγάλο απόντα τον Βαγγέλη Καρακατσάνη  από τον αγώνα της Τρίπολης και με την εγκατάλειψη του Γρηγόρη Παναγιωτόπουλου από μηχανική βλάβη στον 8ο μόλις γύρο ο Συνιώρης πήρε μια άνετη νίκη με διαφορά 7.112 δευτερόλεπτων από τον δεύτερο Σωτήρη Μπεγνή!

EKKINHSH_B

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Μιχάλη Κουτσουμπό να κάνει για άλλη μια φορά μια εκπληκτική εκκίνηση και να στρίβει πρώτος στην Κ1  μπροστά από τους Συνιώρη,  Μπεγνή, Παναγιωτόπουλου και Παπαγεωργίου. Στον επόμενο γύρο ο Συνιώρης έκανε την επίθεση του και πέρασε τον Κουτσουμπό στα φρένα της Κ1 και βρέθηκε να οδηγεί τον αγώνα μέχρι και την πτώση της καρό σημαίας που έκτος από την νίκη του αγώνα του χάρισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα για το 2013!

95

Στην δεύτερη θέση πέρασε γρήγορα και ο Σωτήρης Μπεγνής που έμεινε και αυτός μέχρι το τέλος χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει τον Συνιώρη που έκανε γρήγορα μια διαφορά ασφαλείας από τους υπόλοιπους.

83
Ο Παναγιωτόπουλος φάνηκε από την αρχή πως είχε πρόβλημα και έτσι από τον τρίτο κιόλας γύρο άρχισε να υποχωρεί μέχρι τον 8ο γύρο που τελικά και εγκατέλειψε.

57

Ο Μπεγνής κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε και κρατήθηκε στην δεύτερη θέση ενώ πίσω του παιζόταν η μάχη του αγώνα μεταξύ του Παπαγεωργίου και του Κουτσουμπού που κράτησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ο Κουτσουμπός πέρασε τον Παπαγεωργίου στον 14ο γύρο και άρχισε να κυνηγά τον Μπεγνή αλλά χωρίς να καταφέρει τελικά να τον νικήσει και τερματίζοντας στην 3η θέση κερδίζοντας το πρώτο του βάθρο για φέτος.

75

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Παπαγεωργίου, ενώ στην 5η θέση τερμάτισε ο Παναγιώτης Κουζής που έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση !

338

Λίγο πιο πίσω είχαμε μια πολύ όμορφη μάχη με τον Καρακώστα και τον Τζωρτζόπουλος με τελικό νικητή τον πρώτο που φαίνεται ότι η Τρίπολη είναι η αγαπημένη του πίστα!

5

Στην 8η θέση ο Γιώργος Δαραμούσης που έκανε τον δεύτερο αγώνα της ημέρας μετά την OPEN κερδίζοντας και εδώ μια πολύ αξιόλογη θέση κάνοντας μια πολύ όμορφη παρουσία και μια συνολικότερη θετική εικόνα.
στην 9η θέση ο Κώστας Σακελάριου μπροστά από τον Γιώργο Μανδρώνη και λίγο ποιο πίσω στην 11η θέση τερμάτισε ο Νίκος Ζαφείρης μπροστά από τον Γιώργο Χάλαρη.

33

Ο Σταύρος Τριντής δεν κατάφερε να τερματίσει αφού είχε μια πτώση στην Κ11 στον 12ο γύρο.

Με αυτή την νίκη του ο Συνιώρης φτάνει τους 115 βαθμούς και εξασφάλισε το πρωτάθλημα για φέτος αφού και να μην τρέξει στον τελευταίο αγώνα των Μεγάρων δεν μπορεί να επηρεάσει την βαθμολογία.

Είναι η πρώτη κατηγορία που θα πάει στον επόμενο και τελευταίο γύρο χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

VRABEIO

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ SUPERSPORT

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΕ, ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events