25 April 2024
VIDEOSΜΟΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΡεπορταζΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο ΣΟΑΜ έκοψε την πίτα του για το 2014. Video – Φωτογραφίες!

Την Τετάρτη το απόγευμα 12 Φεβρουαρίου 2014 στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών στο Χολαργό, μαζεύτηκαν τα μέλη του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Μοτοσυκλέτας για να κόψουν την καθιερωμένη πίτα.

IMG_2819

 Video ΣΟΑΜ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, 12/2/2014

Προσκεκλημένος του ΣΟΑΜ για να κόψει την πίτα ήταν ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος.

IMG_2860

Ο προεδρεύων του ΣΟΑΜ Διονύσης Αχτύπης χαιρέτησε τον κόσμο, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για την κοπή της πίτας και κάλεσε τον Υφυπουργό Μεταφορών να ανέβει στο βήμα να απευθύνει χαιρετισμό προτού κόψει την πίτα.

IMG_2864

Στην ολιγόλεπτη ομιλία του ο Υφυπουργός μεταξύ άλλων υποσχέθηκε να στηρίξει το θεσμό των αγώνων ταχύτητας και μάλιστα έδωσε την υπόσχεση του ότι θα παρευρεθεί σε κάποιον αγώνα φέτος ώστε να δοθεί το στίγμα της πρόθεσης του υπουργείου.

IMG_2879

Μετά ακλούθησε η κοπή της πίτας από τον Υφυπουργό και τον Προεδρεύων του ΣΟΑΜ και το μοίρασμα της πίτας στους παρευρισκόμενους.

IMG_2890

Στην συνέχεια ο Σάκης Σινιώρης πήρε το λόγο και ζήτησε εκ μέρους όλων των οδηγών από τον Υφυπουργό να προσπαθήσει για την λύση του προβλήματος με τις δυο πίστες που στην ουσία είναι κλειστές. Ο Υφυπουργός απάντησε πως είναι ενήμερος και πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δοθεί η όποια δυνατή λύση και θα έχουμε και την σχετική ενημέρωση.

IMG_2919

Τέλος έγινε και η κλήρωση «φλουρί» οπού οι τυχεροί θα έχουν μια δωρεάν συμμέτοχη στον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

IMG_2918

Στην συνέχεια ακλούθησε ενημέρωση για τα πεπραγμένα του ΣΟΑΜ και συζήτηση που τέλειωσε λίγο μετά τις 11 το βράδυ.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events