28 March 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2013

Ο Πίππος κορυφαίος στα SUPERSTOCK/Superbike στην Τρίπολη στον 1ο Αγώνα του Π.Π.Τ. 2013.

Η αγωνιστική ημέρα έκλεισε  με την κορυφαία κατηγορία Superstock/Superbike που φέτος έχει πάρει φωτιά αφού οι συμμετοχές έχουν φτάσει τις 18 και  με 9 διαφορετικές μάρκες μηχανών!

IMG_8887

Ο αγώνας της μεγάλης κατηγόριας απέδειξε αυτό που λέμε ότι αν δεν πέσει η καρό σημαία δεν έχει σημασία τίποτα.

Στην σχάρα εκκίνησης στήθηκαν 18 μηχανές με τους οδηγούς τους να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο.

Η εκκίνηση δόθηκε και πρώτος έστριψε ο Βασίλης Ευθυμίου , ενώ ο Τσαλίκης που έκανε μια εκρηκτική εκκίνηση στην πρώτη στροφή έχασε τα φρένα και είχε μια μικρή έξοδο που ευτυχώς ήταν ανώδυνη για εκείνον αλλά και για τους υπόλοιπους οδηγούς και του επέτρεψε να συνεχίσει να αγωνιστεί.

IMG_8899

Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Κώστας Κοντομάρος αφού έκανε πολύ καλή εκκίνηση , με τον Λευτέρη Πίππο πίσω του. Ο Παναγιωτόπουλος βρέθηκε στην 4η θέση μπροστά από τον Γιώργο Παπασταύρου. Πολύ καλή εκκίνηση έκανε και ο Γιώργος Μαρκεσσίνης που από την 14η θέση της εκκίνησης βρέθηκε να στρίβει έκτος μπροστά από τον Μιχάλη Σπηλιώτη που ξεκίνησε 5ος. Πολύ κακή εκκίνηση έκανε ο Άρης Γκιζίνος που είχε και την Pole Position και βρέθηκε 8ος με τον Καντιμοίρη και τον Δημήτρη Τασσόπουλο που έκαναν καλή εκκίνηση και βρέθηκαν από την 13 και 15η θέση αντίστοιχα στις θέσεις 9 και 10.

IMG_8905

Ο Βασίλης Γερακίτης έκανε άσχημη εκκίνηση και βρέθηκε από την 7η θέση στην 18η. Οι Τσίτος , Αχτύπης και Γεώργοπουλος βρέθηκαν και αυτοί πίσω από τις θέσεις που είχαν στην εκκίνηση.

IMG_8916

Μετά τον πρώτο γύρο οι οδηγοί άλλαζαν θέσεις σε κάθε γύρο σε έναν συναρπαστικότατο αγώνα που πρόσφερε σε όλους το θέαμα που υποσχόταν.

IMG_8932

Ο Λευτέρης Πίππος χρειάστηκε μερικούς γύρους για να καταφέρει να περάσει τον Κοντομάρο και μετά να κυνηγήσει τον Ευθυμίου που ήταν σταθερά μπροστά κάνοντας μια μικρή διαφορά.

IMG_8999

Την ίδια ώρα ο Παναγιωτόπουλος έκανε λάθος και έπεσε αρκετές θέσεις πίσω και ξεκίνησε με φοβερό ρυθμό να κάνει προσπεράσεις για να ανέβει τελικά στην 7η θέση όταν έπεσε η καρό σημαία.

IMG_9093

Ο Άρης Γκιζίνος έκανε έναν αγώνα με πολύ ένταση αφού κατάφερε τελικά να βρεθεί στην δεύτερη θέση πίσω από τον Πίππο και να πιέζει ασφυκτικά τον περυσινό πρωταθλητή. Σε πολλές στροφές βρέθηκε στην ρόδα του και επιχείρησε να προσπεράσει αλλά ο Λευτέρης Πίππος φάνηκε αποφασισμένος να κρατήσει την πρώτη θέση και να υπερασπίσει τον Άσσο που φοράει στην μηχανή του.

IMG_0376

Τελικά ο Λευτέρης Πίππος με τον Γκιζίνο πρόσφεραν γύρους γεμάτους αγωνία και ένταση μέχρι την καρό σημαία αφού τερμάτισαν με μόλις 00.00:305 εκατοστά του δευτερολέπτου.

IMG_0523

Ο νεαρός Παπασταύρου που ξεκίνησε από την δεύτερη θέση εκκίνησης τερμάτισε τελικά τρίτος κερδίζοντας το πρώτο του βάθρο στον πρώτο του αγώνα προκαλώντας μεγάλο ενθουσιασμό στην ομάδα του αλλά και σε όλους όσους τον πίστεψαν. Πάλεψε σε όλο τον αγώνα αφού βρέθηκε 5ος  και κατάφερε τελικά να βρεθεί στην τρίτη θέση αφού πέρασε και τον Κοντομάρο που τελικά τερμάτισε 9ος αφού από την μέση του αγώνα και μετά δεν μπόρεσε να κρατηθεί μπροστά.

IMG_8985

Τέταρτος τερμάτισε ο Γιώργος Μαρκεσσίνης κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα κατάφερε και κρατήθηκε κοντά στους πρώτους από την εκκίνηση και τελικά κέρδισε την 4η θέση .

IMG_9094

Ο Μιχάλης Σπηλιώτης από έβδομος μετά τον πρώτο γύρο κατάφερε και ανέβηκε στην 5η θέση κάνοντας ένα πολύ δυνατό αγώνα μην χάνοντας καθόλου επαφή από τους πρωτοπόρους.

IMG_9147

Ο Βασίλης Ευθυμίου τελικά αν και οδήγησε για αρκετούς γύρους τον αγώνα τελικά βρέθηκε στην 6η θέση

IMG_8983

Παράλληλα ο Βασίλης Γερακίτης που είχε μείνει πίσω ανέβηκε αρκετές θέσεις και έφτασε πίσω από τον Αχτύπη όπου τον πέρασε και αυτόν αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί και τερμάτισε 12ος πίσω από τον Αχτύπη και μπροστά από τον ομόσταυλο του Δημήτρη Τασσόπουλο που τερμάτισε δυο θέσεις ποιο πάνω από την θέση που ξεκίνησε.

Ο Φώτης Τσαλίκης μετά την μικρή έξοδο που είχε έμεινε πίσω αλλά κατάφερε με πολύ καλό ρυθμό και στο τέλος τερμάτισε στην 10 θέση.

IMG_9006

14ος Τερμάτισε ο Γιώργος Βλάχος μπροστά από τον Παναγιώτη Δούκα

IMG_8961

Ο Στέφανος Καντιμοίρης στον 18ο γύρο είχε μια μικρή πτώση στην πίσω παρατεταμένη στροφή με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό.

IMG_9069

Ο Γεωργόπουλος εγκατέλειψε στο 8ο γύρο.

IMG_9016

Ο Γιώργος Πασσάς πρόεδρος του ΣΟΑΜ με το νούμερο 59 που δηλώνει την ηλικία του όπως έχουμε ξαναγράψει είναι ο μεγαλύτερος αναβάτης του πρωταθλήματος  εγκατέλειψε στον 10ο γύρο.

IMG_9022

 

IMG_1004 IMG_0970 IMG_0999

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events