29 March 2024
MiniGP CupΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Νότης Παπαπαύλου 1ος στις Αφίδνες! MiniGP Cup 2014

Δελτίο Τύπου: MiniGP Cup 2014, Kartodromo 25/5

Ο πρώτος Αγώνας του MiniGP Cup του 2014 έγινε στην πίστα Kartodromo στις Αφιδνές, με τον περσινό Κυπελλούχο, τον 14χρονο Νότη Παπαπαύλου να κερδίζει, με νέο ρεκόρ πίστας.

_notis-1

Η θεαματική του οδήγηση, αλλά και η σταθερότητά του εντυπωσίασε τους πολλούς θεατές που βρέθηκαν στην πίστα, για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των αναβατών που αποτελούν το μέλλον των Ελληνικών Αγώνων Ταχύτητας.

_notis-3

Aπό την εκκίνηση ο Νότης με την Honda NSF100 που ετοιμάζει η ομάδα του Πρωταθλητή Γιάννη Μπούστα, έκανε διαφορά από τους συναθλητές του και στη συνέχεια με ένα σταθερά γρήγορο ρυθμό δημιούργησε σημαντική διαφορά από τον 2ο Δημήτρη Καρακώστα. Με ταχύτερο γύρο στο 53.303 σημείωσε νέο ρεκόρ πίστας, ενώ λίγο νωρίτερα στις Κατατακτήριες Δοκιμές 2 είχε πετύχει 53.185 που είναι ο καλύτερος χρόνος της κατηγορίας. Η πτώση που είχε στις Κατατακτήριες 1 δεν τον επηρέασε καθόλου και η ομάδα συνεχίζει να ετοιμάζεται για τους Αγώνες του εξωτερικού και το μεγάλο στόχο που είναι η δυναμική συμμετοχή στην Παγκόσμια Επιλογή του Red Bull Rookies Cup του 2015!

_notis-3

NOΤΗΣ ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ #55, 1ος

Είχα άγχος πριν την εκκίνηση, αλλά μόλις έσβησε το κόκκινο φως μου έφυγε και οδήγησα αρκετά καλά. Ο προπονητής μου ο Γιάννης Μπούστας μου είχε πει να μην χαλαρώσω μέχρι τον τελευταίο γύρο και το προσπάθησα. Θέλουμε οι Αγώνες MiniGP να μας βοηθάνε στους Αγώνες έξω. Ευχαριστώ όλους του φίλους που μας βοηθούν οικονομικά και την Jet Oil και τον Σ.Ο.Α.Μ. Και την οικογένειά μου που με στηρίζει”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

_notis-2BS-XORHGOS

_notis-4

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events