28 March 2024
motoGP 2013

Ο μαχητής Lorenzo θα τρέξει στο Assen !!!

Μετά την συντριβή του στα ελεύθερα χρονομετρημένα της πέμπτης ο Jorge Lorenzo όπως ήταν αναμενόμενο  επέστρεψε  στην Ισπανία όπου υποβλήθηκε σε μια δίωρη χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της σπασμένης κλείδας του.

99lorenzo_s1d4612_slideshow_169

Σύμφωνα με το  δελτίο τύπου που εξέδωσε χθες  η Yamaha η εγχείρηση ήταν επιτυχής και τοποθετήθηκε μια πλάκα τιτανίου και οκτώ βίδες για να ασφαλιστεί  το κάταγμα στην κλείδα του και  όπως δήλωσε ο γιατρός του Χορχε ‘’μέσα στις επόμενες ώρες θα αξιολογηθεί η πρόοδος του ασθενούς και στη συνέχεια θα είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε  πόσο χρόνο θα πάρει η μετεγχειρητική αποκατάσταση του’’

Και ενώ όλα έδειχναν πως  χάνει τον αγώνα στο Αssen και πως στόχος πλέον είναι να δώσει το παρών στην Γερμανία σε δύο εβδομάδες  ο  Χορχε έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε το πρωί στη πίστα εντυπωσιάζοντας τους πάντες .Καβάλησε την Μ1 του και μπήκε μέσα να γράψει χρόνους. Έτσι απλά.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις 30 ώρες μετά την επέμβαση του, μπόρεσε και έκανε 11 γύρους και σημείωσε χρόνο  1’36.517, τερματίζοντας 8ος, μόλις επτά δέκατα πίσω  από τον ομόσταυλό του Valentino Rossi ο οποίος ήταν επικεφαλής.

Για άλλη μια φορά ο Ισπανός αποδεικνύει πως είναι μεγάλος μαχητής και πως δεν το βάζει εύκολα κάτω. Βέβαια  σήμερα  υποβλήθηκε  σε  περαιτέρω εξετάσεις  και πήρε  το πράσινο φως για να ξεκινήσει τον αγωνα του TT Assen  ο οποίος  θα ξεκινήσει από την 12η θέση στο grid.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events