29 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠανελ. Πρωτ. Dragster 2014

Ο δυνατότερος αγώνας Dragster στην Ελλαδα πέρασε στην ιστορία! 22-23/11 Πανελληνιο Πρωταθλημα

Το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου το αεροδρόμιο του Τυμπακιου φιλοξένησε τον τελευταίο αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος Dragaster για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.
IMG_5462
H προετοιμασία της πίστας ήταν γνωστό απο πριν οτι θα γινόταν πολύ καλά και έτσι πολλοί ήταν αυτοί που ετοίμασαν τα όπλα τους (παλιά και νέα) και κατέβηκαν στην όμορφη Κρήτη.

IMG_6488a

Πάνω απο 140 συμμετοχές δήλωσαν , ενώ να πούμε και οτι κάποιοι έμειναν απ έξω μιας και  οι συμμετοχές είχαν όριο , λόγο του οτι η ημέρα είναι μικρή και δεν υπήρχε ο χρόνος για να γίνει ο αγώνας.
IMG_5432
Η αφρόκρεμα της ελληνικής βελτίωσης ήταν εκεί ,  σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες  και αυτό φάνηκε απο τους χρόνους και τα ρεκόρ που έγιναν και τις δυο ημέρες των αγώνων.
IMG_6969
Ο καιρός ηταν με το μέρος όλων κι έτσι και τις 2 μέρες είχαμε ήλιο και πολύ καλή θερμοκρασία , πράγμα που βοήθησε στην προετοιμασία της πίστας αλλά και την βελτίωση των χρόνων.
IMG_6945
Πάνω απο 1500 θεατές  απ όλη την Ελλάδα παρακολούθησαν τρελά περάσματα και δυνατές κόντρες καθ όλη την διάρκεια του διημέρου.
IMG_5991
Στις μοτοσυκλέτες έγιναν τρελοί χρόνοι σε όλες τις κατηγορίες με κυριότερους αυτούς του Λαμπροπουλου στην proz και pro street 1 που έσπασε τα πανελλήνια ρεκόρ , ο Μαυροματης για την super street με 7,7 !!! έσπασε κατα πολύ το πανελλήνιο και αυτός και τέλος ο Πρεμετης που με σταθερά περάσματα έφτασε στα 7,5.
traction-3
Στα αυτοκίνητα τι να πρωτο – πούμε …. σχεδόν όλοι έσπασαν τα προσωπικά τους ρεκόρ αλλά όλα αυτά σε συνδυασμό με τις πολλές ζημίες λόγο της πολύ καλής πρόσφυσης.
traction-2
Μερικοί απο αυτούς που πέτυχαν προσωπικά ρεκόρ ήταν οι Τσικης , Χατζηκουβας , Βουρος , Κακαρης , Παπαηλιας , Διαμαντης , Παγωνης , Πανοπουλος , Κακαρακης , Σπυρακης , Ζαγοριανακος , Γελαδακης  ενώ να αναφέρουμε οτι λόγο των πολλών καινούριων αυτοκινήτων που έχουν ετοιμαστεί αλλα  και ετοιμάζονται  ,  το μέλλον του ελληνικού Dragster προβλέπετε πολύ δυνατό για τα επόμενα χρόνια.
IMG_5492
Να ευχαριστήσουμε την ANEKSUPER FAST για τις μεγάλες εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ομάδων και θεατών καθώς και τον δήμο Φαιστού για την πολύτιμη βοήθεια του.
savoidakhs_-(8)
Συγχαρητήρια σε  οδηγούς και ομάδες για το θέαμα που πρόσφεραν και ραντεβού του χρόνου για ακόμα δυνατότερους αγώνες.

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events