16 April 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2013

Ο Γκιζίνος στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην Τρίπολη! 4ος Αγώνας Π.Π.Τ. 2013

Η μεγάλη κατηγορία έκλεισε την αγωνιστική ήμερα με τον καλύτερο τρόπο προσφέροντας άφθονο θέαμα και συναγωνισμό!

EKKINHSH

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ευθυμίου να στρίβει πρώτος στην Κ1 μπροστά από τον Παπασταύρου, Τσαλικη , Άρη Γκιζίνο, Σπηλιώτη και τον τραυματία Πίππο που πετάχτηκε από την 8η θέση της εκκίνησης.

111-2

Στον τρίτο  γύρο ο Γκιζίνος έκανε την επίθεση του στον Τσαλικη και πέρασε στην τρίτη θέση και γρήγορα γρήγορα επιτέθηκε στον επόμενο γύρο και στον Παπασταύρου και πέρασε στην δεύτερη θέση. Αμέσως   μετά πέρασε στην Κ2 τον Ευθυμίου και βρέθηκε να οδηγεί τον αγώνα μέχρι το  πέσιμο της καρό σημαίας που του χάρισε την πρώτη του νίκη για φέτος!

1

Στην δεύτερη θέση ανέβηκε και πάλι ο Παπασταύρου αφού πέρασε και αυτός αμέσως τον Ευθυμίου που έμεινε για δυο ακόμα γύρους στον αγώνα αφού τελικά εγκατέλειψε στον 7ο γύρο από μηχανική βλάβη, έτσι στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Φώτης Τσαλικης.
Ο Λευτέρης Πίππος έκανε μια εκπληκτική εκκίνηση και από 8ος βρέθηκε 6ος και πιέζοντας γύρο μες το γύρο ανέβηκε μέχρι την 2η θέση τελικά του βάθρου αφού έδωσε μάχη με τους Τσαλικη και Παπασταύρου!

69

Ποιο πίσω την δίκη τους μάχη για αρκετούς γύρους έδωσαν ο Τσιτος με τον Μιχάλη Σπηλιώτη που τελικά κατάφερε να περάσει τον Τσιτο αλλά και τον Τσαλικη τον Παπασταύρου και κατάφερε τέσσερεις γύρους πριν το τέλος να ανέβει στην τρίτη θέση και να κερδίσει το πρώτο του βάθρο για φέτος!

156

Ο Φώτης Τσαλικης τελικά τερμάτισε 4ος μπροστά από τον Παπασταύρου που φάνηκε να έχει πρόβλημα με τα φρένα του και από ότι μάθαμε μετά δεν είχε μπροστά φρένα και αναγκαστικά έκοψε. Στη 6η θέση τερμάτισε ο Τσιτος που είχε μια μικρή έξοδο στην Κ1 και δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην μάχη για την κορυφή.

64

Λίγο ποιο πίσω ο Στέφανος Καντιμοίρης έκανε έναν μοναχικό αγώνα κάνοντας όμως μια πολύ καλή εμφάνιση και κερδίζοντας την καλύτερη φετινή του θέση, δείγμα της βελτίωσης του Ροδίτη οδηγού!

Σε μοναχικό αγώνα ήταν και ο Βασίλης Γερακίτης στην 8η θέση όπως και ο Διονύσης Αχτύπης στην 9η θέση που όμως έκανε μια πολύ κακή εμφάνιση σε αυτόν τον αγώνα μένοντας πολύ πίσω κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει ο γιατρός!

47

Στην 10η θέση τερμάτισε ο Αντρέας Ψυχογυιός που έτρεξε πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία φέτος.

Ο Γιώργος Μαρκεσσίνης ενώ ξεκίνησε καλά και ήταν στην 7η θέση δεν πρόλαβε να συμπληρώσει τον πρώτο γύρο και είχε μια πτώση και έτσι τέλειωσε άδοξα για αυτόν ο 4ος αγώνας του 2013.

Την βράβευση στην μεγάλη κατηγορία έκανε ο Οδηγός και πολύπρωταθλητής Σάκης Σκούρτας και το κλίμα ήταν συγκινητικό μιας και ο Σκούρτας έχει δώσει πολλές μάχες με τον Σπηλιώτη και σήμερα του έδινε το κύπελλο του!

VRABEIO

Με την νίκη του αυτή ο Γκιζίνος βρίσκετε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με  84 βαθμούς, πίσω από τον πρωτοπόρο Πίππο που με αυτήν την εκπληκτική του εμφάνιση παρότι ήταν τραυματίας κέρδισε 20 πολύτιμους βαθμούς που του χαρίζουν μια πρωτοπορία  22 βαθμών από τον Γκιζίνο και χρειάζεται μια 12η  μόλις θέσης – 4 βαθμούς – για να κατακτήσει το 2ο πρωτάθλημα του στην μεγάλη κατηγορία. Έτσι και για αυτήν την κατηγορία τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν στο τελευταίο γύρο των Μεγάρων στις 17 Νοέμβριου!

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ SUPERSTOCK

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΕ, ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events