29 March 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2013

Ο Βέλιος κυριαρχεί και στην Τρίπολη κάνοντας την τρίτη σερί νίκη του στην OPEN. 4ος Αγώνας Π.Π.Τ. 2013

Ο 4ος  αγώνας της χρονιάς στην κατηγορία Open είχε και πάλι  την σφραγίδα του οδηγού με το νούμερο 25.  Ο Θανάσης Βέλιος κέρδισε την τρίτη στην σειρά νίκη στην κατηγορία για φέτος !

EKKINHSH

Ο αγώνας ξεκίνησε και πρώτος έστριψε ο εκπληκτικός Γιάννης Ζεμπίλας, πίσω του ο Γιώργος Δαραμούσης ο Κώστας Γιαννακόπουλος, ο Σταύρος Κρεμάλας  και ο Θανάσης Βέλιος και λίγο ποιο πίσω ο Τάσος Σπερελάκης.
Από τον τρίτο γύρο κιόλας άρχισαν οι επιθέσεις των Γιαννακόπουλου στον Ζεμπίλα και του Βέλιου στον Κρεμάλα, ενώ ο Δαραμούσης στην τρίτη θέση προσπαθούσε να μείνει με το 600αρι του κοντά στους δυο πρώτους, ενώ ο Σπερελάκης με το 600αρι και αυτός είχε μείνει λίγο ποιο πίσω.

25-WIN

Ο Κρεμάλας δεχόμενος την πίεση του Βέλιου έκανε την επίθεση του στον Δαραμούση και τον πέρασε στην τελευταία στροφή του 4ου γύρου. Ο Βέλιος ήταν αποφασισμένος να μην χάσει την επαφή του με την κορυφή και έκανε και αυτός επίθεση στον Δαραμούση που τον πέρασε στον επόμενο γύρο.
Δυο γύρους μετά ο Κρεμάλας έκανε την επίθεση του και στην Κ2 πέρασε τον Γιαννακόπουλο και βρέθηκε στην 2η θέση. Χωρίς να χάσει καιρό ο Βέλιος έκανε και αυτός την επίθεση του στον Γιαννακόπουλο και πέρασε στην 3η θέση.

46

Ενώ η μάχη μπροστά καλά κρατούσε ποιο πίσω είχαμε την μάχη των Καλογερόπουλου, Τσουκάτου, Γκουντούμα και του πρωτοεμφανιζόμενου Βάμβα. Ποιο πίσω μοναχικό αγώνα έκαναν οι Δανασκος, Παπαγεωργίου, Καριπίδης και Σοφούλης.

49

Μπροστά γρήγορα το γκρουπ των 6 έσπασε σε δυο ποιο μικρά, το ένα ήταν των πρώτων με τον Ζεμπίλα στην πρώτη θέση, τον Κρεμάλα να πλησιάζει και τον Βέλιο κολλημένο πίσω του, ενώ ποιο πίσω ο Δαραμούσης έκανε συνεχώς επιθέσεις στον Γιαννακόπουλο ενώ ο Σπερελάκης πλησίασε και αυτός κοντά τους.

Στον 12 γύρο οι ι επιθέσεις του Δαραμούση απόδωσαν καταφέρνοντας να περάσει μπροστά από τον Γιαννακόπουλο που δεν άντεξε στην επίθεση, ενώ από πίσω ο Σπερελάκης εκμεταλλευόμενος το λάθος του Γιαννακόπουλου πέρασε και αυτός στην Κ1 τον Γιαννακόπουλο αφήνοντας τον στην 6η θέση. Ταυτόχρονα μπροστά ο Κρεμάλας πέρασε τον Ζεμπίλα και πέρασε στην κορυφή κατεβάζοντας τον χρόνο του  στο 59.901.

13
Ακολουθώντας μια διαφορετική γραμμή από τον Κρεμάλα ο τραυματίας από την προπόνηση της Παρασκευής Ζεμπίλας προσπάθησε αρκετές φορές να περάσει  τον Κρεμάλα αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Βέλιος είχε μείνει πίσω από τον Ζεμπίλα περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την επίθεση του. Στον 19ο γύρο  Ο Ζεμπίλας είχε μια διπλή άτυχη στιγμή αφού βγαίνοντας από την Κ11 ακούμπησε την αχυρόμπαλα και «μάζεψε» ένα κομμάτι πλαστικό στην ρόδα του και αμέσως μετά στην Κ1 είχε μια έξοδο που τον έριξε στην 5η θέση. Στον επόμενο γύρο ο Βέλιος έκανε την επίθεση του στον Κρεμάλα στην Κ1 και πέρασε στην πρώτη θέση όπου έμεινε μέχρι την καρό σημαία κερδίζοντας τον τρίτο του αγώνα στην σειρά με τον Κρεμάλα στην 2η θέση και τον Δαραμούση στην τρίτη όπου ήταν και οι  τρεις αναβάτες που κατέβηκαν κάτω από ένα λεπτό!
στην 4η θέση το άλλο 600αρι  του Σπερελάκη μπροστά από τον Ζεμπίλα και την εξάδα έκλεισε ο Γιαννακόπουλος.

98
Ποιο πίσω νικητής της μάχης ήταν ο Βάμβας που τερμάτισε μπροστά από τον Τσουκάτο, τον Καλογερόπουλο και τον Παπαγεωργίου που τους είχε φτάσει εν τω μεταξύ.

Ο Δανασκος τερμάτισε στην 11η θέση μπροστά από τον Χριστάκη και τον Χατζηλία. Ο Λάμπρος Γκουντούμας τερμάτισε στην 14η θέση και ένα γύρο πίσω στην 15η θέση ο Καριπίδης μπροστά από τον Σοφούλη.

21
Ήταν ένας θεαματικός αγώνας γεμάτος μάχες και ένταση. Με την νίκη του Βέλιου η μάχη για την κορυφή αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον αφού πλέον ο Βέλιος με 75 βαθμούς έχει μειώσει την διάφορα του από τον Κρεμάλα στους 10 μόλις βαθμούς και όλα είναι πλέον ανοικτά για τον τίτλο και θα πρέπει οι δυο διεκδικητές να παλέψουν στον τελευταίο αγώνα στα Μέγαρα στις 17 Νοεμβρίου.

KUPELLO

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ OPEN

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΕ, ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events