28 March 2024
Enduro 2014ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Αλέξης Ζώρας Πρωταθλητής Enduro στην E1 για το 2014 !

Στον τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro στην Καρυά της ορεινής Αργολίδας ο Αλέξης Ζώρας έφερε την KTM στην Πρώτη Γραμμή και στέφθηκε Πρωταθλητής Enduro E1 για το 2014.

31400082

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2014 ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 με τη διοργάνωση του Ναυπλίου, σε έναν αγώνα που έφερε, για μια ακόμη φορά μοτοσυκλέτες και αναβάτες στα όριά τους. Μέσα σε ομίχλη, με ισχυρούς ανέμους και σκληρό τερέν οι αναβάτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα!

Η KTM South East Europe AE, με ενεργή παρουσία σε ένα ακόμη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro, είναι περήφανη διότι οι αναβάτες της κατάφεραν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των κατηγοριών τους.

KTMe001
Αλέξης Ζώρας Πρωταθλητής Enduro στην E1 για το 2014

Ε1 – Πρωταθλητής, για το 2014 είναι ο Αλέξης Ζώρας, κάνοντας έναν εκπληκτικό αγώνα κερδίζοντας, ουσιαστικά στην τελευταία ειδική, τον αγώνα και παράλληλα το πρωτάθλημα. Οδηγώντας την ολοκαίνουρια KTM 250 EXCF Six Days ΜΥ2015, είχε στα χέρια του ένα εξαιρετικό “όπλο” που τον άφησε απερίσπαστο, να ξεδιπλώσει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, μέχρις ότου ολοκληρώσει και την τελευταία ειδική διαδρομή του Πρωταθλήματος.

Το όπλο του Πρωταθλητή Αλέξη Ζώρα: KTM 250 EXC-F Six Days
Το όπλο του Πρωταθλητή Αλέξη Ζώρα: KTM 250 EXC-F Six Days

Ε2 – Ο Παναγιώτης Κακολύρης οδηγώντας την KTM 350 EXCF ολοκλήρωσε τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στη 2η θέση, πίσω από τον Πρωταθλητή Βασίλη Σιαφαρίκα (Honda).

3ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro ο Παναγιώτης Κακολύρης
3ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro ο Παναγιώτης Κακολύρης

Η θέση αυτή τον φέρνει στην πολύ καλή 3η θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro 2014. Ο νεαρός αναβάτης, στην πρώτη του χρονιά με την KTM άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, σημείωσε εντυπωσιακούς χρόνους σε μια ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για την επόμενη σαιζόν.

Η KTM South East Europe AE, ευχαριστεί όλους τους αναβάτες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro 2014 που επέλεξαν τις μοτοσυκλέτες KTM για να συμμετάσχουν και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους και στις επόμενες διοργανώσεις, τόσο με τεχνική όσο και με υλική υποστήριξη, όσο αυτό είναι εφικτό.

Πρωταθλητής E1 Ζώρας Αλέξης

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events