29 March 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2012

ΟΡΕΝ – Pole position ο Σπηλιώτης για τον 5ο αγώνα Π.Π.Τ. 2012

Ο 5ος  και τελευταίος αγώνας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσικλέτας κλείνει την αυλαία για φέτος στην πίστα των Μεγάρων!

Στην κατηγορία  ΟΡΕΝ όπου οι συμμετοχές για αυτόν τον τελευταίο αγώνα είναι 17 την Pole position πείρε ο Μιχάλης Σπηλιώτης με την Yamaha με χρόνο 1:00.801  συνεχίζοντας έτσι τις άριστες εμφανίσεις του στην πίστα , αποδεικνύοντας έτσι την   καλή του κατάσταση!

Έτσι αύριο ο Μιχάλης Σπηλιώτης θα ξεκινήσει πρώτος με δεύτερο τον Στράτο Δεβελέκο που βρίσκεται μόλις 5 βαθμούς πίσω του στην βαθμολογία. Ο Κώστας Φωτιάδης που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με ένα μόλις βαθμό πίσω από τον Σπηλιωτη και 4 από τον Δεβελέκο ,  θα ξεκινήσει αύριο στον αγώνα από την 5η θέση πίσω από τους Στέφανο Καντιμοίρη που συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις του από τις Σέρρες και τον Θανάση Βέλλιο. Την εξάδα έκλεισε ο Καλαματιανός οδηγός Χαράλαμπος Γκουλούσης που δείχνει πως αγώνα με αγώνα ανεβαίνει η επίδοση του!

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Γιώργος Βογιατζής, Κίτσι Κέλβιν , Κώστας Καριπίδης και Ευθύμης Καρκούλας!

11ος στην σχάρα εκκίνησης αλλά και πρώτος στα 600cc ο Γιώργος Παπασταύρου που από ότι όλα δείχνουν έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στα OPEN 600.

Όλα αύριο λοιπόν είναι ανοιχτά για την κατάκτηση της νίκης του αγώνα αλλά και για το ποιος θα είναι αυτός που θα τερματίσει πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας για φέτος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ POLE POSITION ΕΔΩ …>>>

Μείνετε συντονισμένοι στο Biker Spirit Για την ποιο γρήγορη και ολοκληρωμένη ενημέρωση , έρχονται φωτογραφίες και βίντεο από την Pole position!

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events