29 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕλληνική επικαιρότητα

Οι Μηχανοκίνητοι ολης της Κρήτης “τρέχουν” για το μικρό Παναγιώτη σε ένα ξεχωριστό Auto Moto Show στα Χανιά στις 19/1/2014

Οι Φίλοι Μηχανοκίνητων Σπορ Χανίων διοργανώνουν ένα ξεχωριστό Auto Moto Show και προσκαλούν όλους τους οδηγούς αγώνων αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας και καρτ από όλη την Κρήτη να ενώσουν τις δυνάμεις τους για χάρη του μικρού Παναγιώτη Δρακάκη ο οποίος πρέπει να εγχειριστεί άμεσα.

panagiotis1

Για πρώτη φορά στα Χανιά, και ίσως και στην Κρήτη, όλες οι μηχανοκίνητες λέσχες, παρέες και ομάδες, ενώνουν τις δυνάμεις τους, τα μέλη τους και την αγάπη τους για τον μικρό Παναγιώτη Δρακάκη και σας προσκαλούν να σας ξεναγήσουν στον χώρο της αδρεναλίνης και της ταχύτητας.

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στην Pista Park στο Βαρύπετρο από τις 10 το πρωι εως αργα το απόγευμα ελάτε να απολαύσετε οδηγούς και οχήματα από Drift-Gp Tuning-Δεξιοτεχνιαs-Rally-400αρια-4Χ4-Μoto GP-Motard-Motocross-Παπιά-scooter.

Συμβολική Είσοδος 5 ευρώ – νήπια δωρεάν-

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες της εγχείρισης του μικρού Παναγιώτη

Περισσότερες πληροφορίες και συνεχείς ενημέρωση στην εκδήλωση στο Facebook και για δηλώσεις συμμετοχής (ώστε να υπολογίσουμε τους χώρους της «Έκθεσης») στο τηλέφωνο 6945970386

panag-drakakis

Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν Τεταρτη 15/1 (λόγω της μεγάλης συμμετοχής και περιορισμένου χώρου σταθμευσης μεσα στην πίστα)

Για Δεξιοτεχνίες & GP Tuning δηλώσεις συμμετοχής στον Antonis Kirmitzoglou

Για Drift δηλώσεις συμμετοχής στον Νίκο Ζιλιμπινάκη
Street Bikes επικοινωνήστε με τον Γιώργο Στασινό
Moto Cross με τον Κώστα Καράκη
4X4 με τον Ypopotamos Alive ή Αγγελο Κοκολάκη
ΣΙΠΑΚ / Ιστορικα Αυτ/τα & Moto με Μαριο Πετροδασκαλάκη
Για τους επαγγελματιες που θελουν να κανουν διαφ.περίπτερο μέσα απευθυνθείτε στον Θέμη Μαρινάκη
Για γενική ενημερωση ή πληροφορίες, όπως επίσης και για διαφορες κατηγοριες που δεν αναφέρονται παραπάνω (όλες οι ιδέες δεκτες!) στον Σταμάτη Φουντουλάκη ή την Άννα Φραδελάκη.

Media Support : ΜAX Fm, CretePlus.gr, Flashnews.gr, Χανιώτικα Νέα, CRN.gr, Τοπικο Κρητης, Κόσμος της Πόλης, CretaDrive.gr, Αρης Μυριδακης Photographer και ΜΑΧ Print

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events