20 April 2024
motoGP 2012

Οι δηλώσεις των 3 πρωτων του αγωνα στο Aragon

Στην αίθουσα συνεντεύξεων μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκαν οι Dani Pedrosa, Jorge Lorenzo και Andrea Dovizioso και μίλησαν για τον αγωνα.

Dani Pedrosa (Repsol Honda)  : «Ήταν δύσκολο τριήμερο γενικά μετά από όλα τα προβλήματα από τον τελευταίο αγώνα. Ήταν δύσκολο να παραμείνω ήρεμος: υπήρχε η συζήτηση με τους αγωνοδίκες, το κρύο, η βροχή και μετά όλα αυτά που σκεφτόμουν από τον προηγούμενο αγώνα. Έπειτα είχα και την πτώση και κατέστρεψα την πρώτη μου μοτοσικλέτα, κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Σήμερα όμως κάναμε καλό αγώνα. Ήμουν ήρεμος και συγκεντρώθηκα. Ο Jorge ξεκίνησε δυνατά στους πρώτους γύρους και έπρεπε να πιέσω για να μείνω μαζί του. Αλλά μετά είδα ότι μπορούσα να πάω πιο γρήγορα, τον πέρασα λοιπόν και άνοιξα μια διαφορά. Η μοτοσικλέτα δούλεψε πολύ καλά. Είχαμε μερικά προβλήματα με το συμπλέκτη στην είσοδο των στροφών, αλλά κατάφερα να οδηγήσω πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη μπροστά στους φίλους και την οικογένειά μου. Η νίκη είναι για όλη την ομάδα.»

Jorge Lorenzo (Yamaha Factory) : «Παραλίγο να πέσω στην προσπάθειά μου να ακολουθήσω τον Dani. Στην αρχή προσπάθησα να πιέσω στο όριο για να ξεφύγω από τους υπόλοιπους, αλλά ο Dani με έφτασε και είχε καλύτερο ρυθμό, η μοτοσικλέτα του δούλευε καλύτερα, έτσι για μένα η δεύτερη θέση είναι καλό αποτέλεσμα για το πρωτάθλημα. Τώρα θα κοιτάξουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στην Ιαπωνία και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο ώστε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Andrea Dovizioso (Monster Yamaha Tech3): «Γνώριζα ότι ο Cal θα επιτεθεί στους τελευταίους γύρους. Με πέρασε δύο φορές, αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει τη μοτοσικλέτα σωστά και δεν τα κατάφερε. Η μάχη ήταν σκληρή, αλλά καθαρή και μου αρέσει να παλεύω μαζί του. Είμαι ικανοποιημένος για την 3η θέση και κυρίως για την στρατηγική μου διότι έπρεπε να μείνω μπροστά από τον Ben και τον Cal. Πρέπει να δουλέψουμε λίγο στην ταχύτητά μας, αλλά είναι καλό μετά από δύο αγώνες που βρεθήκαμε ξανά στο βάθρο και για το πρωτάθλημα.»

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events