20 April 2024
INTERMOT 2014Yamaha

Νεο Yamaha “01GEN” τρίκυκλο Dual-Sport Concept – INTERMOT 2014

To νέο concept της Yamaha είναι το τρίκυκλο 01GEN. Το Yamaha 01GEN είναι παρόμοιο με το Yamaha Tesseract Concept, μόνο που αύτη τη φορά η ιαπωνική εταιρία οραματίζεται ότι αυτή η μοτοσικλέτα θα μπορεί να οδηγηθεί τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

Yamaha-01GEN-Concept-03

Με έναν τροχό στο πίσω μέρος και δύο στο μπροστινό μέρος, το Yamaha 01Gen Concept είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον  trike που έχουμε δει ποτέ. Οι μπροστινοί τροχοί σίγουρα μοιάζουν σαν να έχουν μεγάλη διαδρομή για την καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών, ενώ το πίσω ελαστικό φαίνεται πως είναι αρκετό για να αντέξει συνθήκες off-road.

Το Yamaha 01Gen θα πρέπει να είναι εξίσου δυνατό και στο δρόμο, καθώς, θα να είναι σε θέση να γέρνει στις στροφές, δίνοντας έτσι την αίσθηση της .

Το Δελτίο Τύπου της Yamaha για το 01GEN είναι γεμάτο με υπερβολή και όνειρα, αλλά πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να υπάρχει κάτι καινούργιο εδώ με βάση  τον σχεδιασμό. Ίσως δεν είναι για όλους, αλλά σαφώς η ιαπωνική OEM σκέφτεται αρκετά πρωτοποριακά για το τι πρέπει να λανσάρει στους λάτρεις power sport.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events