26 April 2024
Cross-Country Rallies

Νεκρός ο Cameron Waugh στο 1ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Cross Country Rallies!!

Ο πρώτος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Cross Country Rallies  που ξεκίνησε το Σάββατο στο Abu Dhabi σημαδεύτηκε από την είδηση ​​ότι βρετανός αναβάτης Cameron Waugh υπέκυψε στα τραύματά στο Mafraq νοσοκομείο του Abu Dhabi μετά από ένα ατύχημα στην ειδική της ημέρας.

4f2e41aa-bd99-11e3-878f-0025b511226e

Το ατύχημα συνέβη 155 χιλιόμετρα μετά την έναρξη της ειδικής, και ο Waugh βρέθηκε από τους Πολωνούς αναβάτες Jakub Przygonski και Rafał Sonik, οι οποίοι σήμαναν συναγερμό ενημερώνοντας την οργάνωση και στην συνέχεια προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο βρετανό εκτελώντας τεχνητή αναπνοή.

Δύο γιατροί και ένας νοσηλευτής έφθασαν στο σημείο με ελικόπτερο μέσα σε 13 λεπτά και ο Waugh μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου αργότερα επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

Ο Mohammed Ben Sulayem , Πρόεδρος της Λέσχη Αυτοκινήτου και Περιηγήσεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η οποία λέσχη είναι διοργανωτής του ράλι , είπε : «Είμαι βαθιά συγκλονισμένος και λυπημένος από την είδηση, και στέλνω τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Cameron . Η ασφάλεια είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Η ομάδα διάσωσης ανταποκρίθηκε άμεσα στο σημερινό ατύχημα και έκανε ό, τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να τον σώσουν όμως δεν τα κατάφεραν. Οι σκέψεις μας τώρα είναι στην οικογένεια του Cameron.”

Ο Sulayem απέδωσε φόρο τιμής και στον Jakub Przygonski, λέγοντας: ” Ο Jakub ήταν ο πρώτος που εντόπισε τον Cameron, έστειλε δορυφορικό συναγερμό στην διοργάνωση και στην συνέχεια του έκανε τεχνητή αναπνοή. Ήταν ηρωικός ο τρόπο που προσπάθησε να σώσει ένα συναγωνιστή του.”

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events