28 March 2024
EICMA 2014Peugeot

Νέο Peugeot Django: Επιστροφή στο μέλλον – EICMA 2014

Στο Μιλάνο, στην έκθεση της EICMA 2014 είδαμε το νέο μοντέλο της Peugeot που προσπαθεί να φέρει το ρετρό στυλ στο μέλλον με το Django!

 IMG_1277

Νεο-ρετρό γραμμές και σύγχρονος εξοπλισμός, στο σταυροδρόμι ανάμεσα στην παράδοση και την καινοτομία, το νέο Django ενσαρκώνει το πνεύμα της Peugeot, της πιο παλιάς εταιρείας δικύκλων στον κόσμο που συνεχίζει επάξια να σχεδιάζει το μέλλον.

IMG_1305

Το 1953 έκανε την εμφάνισή του το πρώτο scooter της Peugeot, το S 55, δίνοντας τη δυνατότητα της εύκολης και προσιτής οικονομικά μετακίνησης σε ένα πολυπληθές κοινό και αποτυπώνοντας το στυλ μιας ολόκληρης εποχής. 60 χρόνια μετά, το Django αναβιώνει το μύθο του κλασικού scooter, εξοπλίζεται με σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές και επιτυγχάνει τον ιδανικό συνδυασμό πρακτικότητας και στυλ.

Κομψός, μοναδικός σχεδιασμός, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, δυνατός και οικονομικός κινητήρας, υψηλά επίπεδα ασφάλειας και άνεσης, πλήθος χρήσιμων και καλαίσθητων αξεσουάρ, τα στοιχεία που θα κάνουν το νέο Django να ξεχωρίσει στους δρόμους του σήμερα.

IMG_1307

Με σχεδιασμό εμπνευσμένο από τα scooter και τα αυτοκίνητα της Peugeot της δεκαετίας του ’50, το Django εκπέμπει μια ακαταμάχητη γοητεία. Φίνες, κλασικές γραμμές, μοναδικοί χρωματισμοί εποχής, εντυπωσιακές επιφάνειες από χρώμιο και προσεγμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες δημιουργούν το μοναδικό στυλ Django.

Το νέο Django είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, με ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία και εξοπλισμό. Κάθε αναβάτης μπορεί να προσωποποιήσει την εμπειρία Django και να οδηγήσει το Django που του ταιριάζει.

Heritage

Η έκδοση Heritage χαρακτηρίζεται από λιτές, παστέλ μονοχρωμίες, λευκές ζάντες και λαμπερές χρωμιωμένες επιφάνειες στους καθρέφτες, τις ζάντες και τα «φιλέτα». Το στυλ του θα σας μεταφέρει αυτόματα πίσω στη δεκαετία του ’50, την εποχή που κυκλοφορούσαν στους δρόμους τα κομψά αυτοκίνητα μπερλίνες.

IMG_1286

Χρωματισμοί: Milky White, Rocky Blue, Velvet Green

Evasion

 IMG_1307

Οδηγώντας το Django Evasion, θα νιώθετε ότι βρίσκεστε στη γαλλική Ριβιέρα ή στους δρόμους του Παρισιού. Με πανέμορφη, διαχρονική διχρωμία, κομψή ζελατίνα, χρωμιωμένη σχάρα μπροστά, λευκές ζάντες, ελαστικά εποχής αλλά και φωτισμένο με LED περίγραμμα του λογότυπου του Λέοντα μπροστά, κάθε σας βόλτα θα κερδίζει βλέμματα θαυμασμού, χαρίζοντάς σας μοναδικό στυλ και αέρα.

Χρωματισμοί: Vitamin Orange, Dragon Red, Pistachio, Rocky Blue

Allure

 Με απαράμιλλης αισθητικής μεταλλικούς και σατέν χρωματισμούς, η έκδοση Allure είναι η πιο πολυτελής της σειράς Django, η απόλυτη ενσάρκωση της γαλλικής φινέτσας. Η ασορτί κεντρική βαλίτσα 34 λίτρων του standard εξοπλισμού, ειδικά σχεδιασμένη για το Django, η χρωμιωμένη σχάρα πίσω, η σέλα σε ιδιαίτερους χρωματισμούς, η ζελατίνα μπροστά και το φωτισμένο περίγραμμα του Λέοντα προσδίδουν στο Django Allure ξεχωριστή αίγλη και chic εμφάνιση, αλλά και αυξημένα επίπεδα πρακτικότητας.

Χρωματισμοί: Satin Flash Silver, Icy White, Chocolate

IMG_1278

Το νέο Django κινείται από δυνατούς κινητήρες 125 και 150 cc που αποδίδουν ισχύ 10,2 και 11,4 ίππων αντίστοιχα. Επιπλέον, προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου που κυμαίνεται στα 2,5 l / 100 km.

Ο εξοπλισμός που φέρει το Django, μπολιάζει το αυθεντικό ρετρό στυλ με στοιχεία καινοτομίας και σύγχρονης τεχνολογίας: φώτα LED μπροστά και πίσω, φωτισμένο με LED περίγραμμα του λογότυπου μπροστά, Σύστημα Συνδυασμένης Πέδησης SBC, ημι-ψηφιακός πίνακας οργάνων.

IMG_1282

Το επίπεδο άνεσης είναι στο ύψος αυτού που περιμένει και χρειάζεται για τις καθημερινές μετακινήσεις του ο σύγχρονος αναβάτης: άνετη και ευρύχωρη σέλα, πτυσσόμενα μαρσπιέ, έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι (χώρος κάτω από τη σέλα, επίπεδο δάπεδο, καλαίσθητα ντουλαπάκια, σχάρα μπροστά στην έκδοση Evasion, standard βαλίτσα στην έκδοση Allure). Επιπρόσθετα, ο αναβάτης του Django μπορεί να εμπλουτίσει το scooter του, επιλέγοντας από μια πλούσια γκάμα αυθεντικών αξεσουάρ Django: βαλίτσα, στήριγμα πλάτης, χρωμιωμένη σχάρα μπροστά και πίσω, ψηλή ζελατίνα με ενσωματωμένες χούφτες, υφασμάτινες χούφτες, κουβέρτα, κουκούλα και χρωμιωμένα προστατευτικά κάγκελα.

 

Οι τιμές του Django διαμορφώνονται ως εξής:

ΕΚΔΟΣΗ ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΤΙΜΗ
Heritage 125 2.490€
Evasion 125 2.790€
150 2.990€
Allure 150 3.190€

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το microsite www.django.com.gr.

Κλείστε τώρα ένα test ride σε επιλεγμένους εμπόρους Django σε όλη την Ελλάδα! Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ, αποκλειστικό εισαγωγέα της Peugeot Scooters στην Ελλάδα. Τηλ. 210-3410684.

BS-EICMA-2014-anim

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PEUGEOT

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events