20 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέα ολοκληρωμένο συγκρότημα Honda Moto της Η&K Α.Ε.Β.Ε. στο Ηράκλειο Κρήτης

Στα πλαίσια της αναβάθμισης του δικτύου των Επισήμων Εμπόρων Honda Μοτο με νέα ολοκληρωμένα συγκροτήματα, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της εταιρείας στην Ελλάδα καλωσορίζει στο δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων της τη νέα μονάδα H&K Α.Ε.Β.Ε. στο Ηράκλειο Κρήτης.

Honda-Moto-kritiΗ έκθεση νέων και μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών, το τμήμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ  της Η&K Α.Ε.Β.Ε.  που καλύπτει έκταση 400m2 βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας συνολικής  έκτασης 1.500m2 στη Λεωφόρο Ικάρου 11 και Αγίου Φανουρίου στη Νέα Αλικαρνασσό του Ηρακλείου Κρήτης.

Το υπερσύγχρονο συνεργείο της εταιρείας βρίσκεται στη Λεωφόρου Ικάρου 45, που είναι εξοπλισμένο με μία σειρά μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς, εξασφαλίζει τον καλύτερο έλεγχο λειτουργίας όλων των τύπων μοτοσυκλετών.

Το νέο συγκρότημα Honda Moto της εταιρείας Η&K Α.Ε.Β.Ε. είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη τόσο κατά την αγορά καινούργιας μοτοσυκλέτας, όσο και κατά τη διάρκεια της συντήρησης της. Στη Honda Moto Η&K Α.Ε.Β.Ε. οι υποψήφιοι αναβάτες καθώς επίσης και οι κάτοχοι μοτοσυκλετών Honda μπορούν να ανταλλάξουν τη μοτοσυκλέτα τους με τους ευνοϊκότερους όρους και με τη χρήση των πολλαπλών χρηματοδοτικών και ασφαλιστικών προγραμμάτων της  Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.

Η είσοδος της Η&K Α.Ε.Β.Ε. στο Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων Honda Moto θα συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και της εταιρείας στο νομό του Ηρακλείου Κρήτης, στοιχείο που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη κατά τη διάρκεια των 90 χρόνων λειτουργίας του στην Ελλάδα.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events