28 March 2024
Isle of Man TTΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Honda Μπατής Τζανής χορηγός του Ανδρέα Ψυχογυιού στο M.G.P. στο Isle of Man TT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:  Η επιχείρηση Μπατής Τζανής  <<εξουσιοδοτημένο συνεργείο μοτοσυκλετών ηλεκτρογεννητριών της<< HONDA >> δραστηριοποιείται με την μηχανική επισκευή και επισκευή ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, ηλεκτρογεννητριών, σκαπτικών μηχανημάτων της Honda καθώς και το εμπόριο ανταλλακτικών Honda.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Κος Μπατής Τζανής μετα από μια πολύχρονη εμπειρία εξειδίκευση και με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ειδικότητας του και πλεον ιδιοκτήτης της επιχείρησης, που εδρεύει στην Ακαδημία Πλάτωνος (Τηλεφάνους 31 τηλ.2105135353) με σύνεση και μεράκι προσεγγίζει τον κάθε πελάτη με επαγγελματισμό αλλα και εντελώς φιλική αντιμετώπιση ανάλογα με τις απαιτήσεις του για μια ικανοποιητική και πάνω απ΄όλα συμφέρουσα λύση σε οτιδήποτε μπορεί να τον εξυπηρετήσει.

Οι τεχνικές γνώσεις του Κου Τζανή Μπατή εχουν βοηθήσει την επιχείρηση να φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο και οι πελάτες να φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις συστήνοντας και σε πολλούς νέους πελάτες.

Ο Κος Τζανής Μπατής δεν σταματάει στις επισκευές. Εχει μια απίστευτη αγάπη σε αυτό που κάνει γιαυτο και ασχολείται με πολύ μεράκι ιδιαίτερη προσοχή σεβασμό και πολύ λεπτομέρεια με ανακατασκευές παλαιών μοτοσυκλετών της Honda.

Μέσα από όλες αυτές τις δραστηριότητες, ο Κος Μπατής Τζανής είχε την τύχη να συνεργαστεί και να γνωρίσει αρκετούς αξιόλογους ανθρώπους που σχετίζονται με το επάγγελμα του όπως ο Κος Ανδρέας Ψυχογυιός (http:www.psihogios.gr) όπου με τη συνεργασία αυτή εξελίχθηκε μια σχέση φιλική και είχε ως αποτέλεσμα ακόμα και την στήριξη του γνωστού επιχειρηματία αλλά και πρωταθλητή Κου Ανρέα Ψυγογυιού στη μεγάλη και πρωτοποριακή παγκόσμια μηχανοκίνητη πρόσκληση για τα Ελληνικά δεδομένα την επίσημη συμμετοχή του ως πρώτου Έλληνα αναβάτη στον απαιτητικό αγώνα M.G.P. Man Grand Prix Isle of Man TT 2014 που θα λάβει χώρα από 15 έως 29 Αυγούστου 2014 στο νησί Μαν (isle of man) στην πρωτεύουσα Douglas,εκπροσωπώντας τον Ελληνικό μηχανικό αθλητισμό στο μεγαλύτερο κλασσικό γεγονός αγώνων δρόμου στον κόσμο σε διεθνές επίπεδο.

Η επιχείρηση Μπατής Τζανής προσφέρει τη μηχανική υποστήριξη αλλά και σαν χορηγός την προσπάθεια του έμπειρου πρωταθλητή Κου Ανδρέα Ψυχογυιού στο M.G.P. και του εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝΔΡΕΑ!!!!!!!!

mpatis

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events