29 March 2024
motoGP 2012

Μοτο3 : Jonas Folger στην κορυφή του Brno !

Ο αγώνας επίσημα κηρύχθηκε βρεγμένος παρόλα αυτά  οι περισσότεροι από τους οδηγούς επέλεξαν τα σλικ ελαστικά, αφού  ήδη μια λωρίδα άρχιζε να στεγνώνει.

Ο Khairuddin έστριψε πρωτος αλλά γρήγορα ο Vazquez που φορούσε ελαστικά για βρεγμένο τον πέρασε ενώ στην δεύτερη θέση πέρασε ο Folger που μέσα σε  δύο γύρους κατάφερε με σλικ ελαστικά  να πάρει την πρώτη θέση και να παραμένει μέχρι την καρό σημαία, καθώς η πίστα στέγνωνε και δημιουργούσε προβλήματα σε όσους δεν φορούσαν slik ελαστικά. Όμορφες μάχες είχαμε για μια θέση στο βάθρο.  Οι Luis Salom, Sandro Cortese και Maverick Vinales, παρότι στην αρχή του αγώνα έμειναν αρκετά πίσω, μετά το μέσο του αγώνα ανέβασαν ρυθμό. Πέρασαν όποιον βρήκαν μπροστά τους και έφτασαν στο τέλος να παλέψουν για το βάθρο. Στην τελευταία στροφή ο Salom πέρασε τον Cortese και άφησε το Γερμανό στην 3η θέση, ενώ η 4η θέση πήγε στον Maverick Vinales.

Στην 5η θέση τερμάτισε ο Alex Rins, ενώ την εξάδα έκλεισε ο Jakub Kornfeil. Στη δεκάδα επίσης τερμάτισαν οι Kent, Fenati, Oliveira και Tonucci.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΜΟΤΟ3

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events