20 April 2024
NEA

Μια ανάσα πριν την ιστορική κατάκτηση του τίτλου ο Marquez!!!!

Μετά την σημερινή του δεύτερη θέση ο Marc Marquez βρίσκετε μια ανάσα από την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP . Αν το επόμενο σαββατοκύριακο στην Αυστραλία καταφέρει να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου θα θέλει πλέον μόλις 2 βαθμούς στους επόμενους δυο αγώνες, ενώ αν συνδυαστεί με μια τρίτη θέση του Jorge Lorenzo  τότε ο νεαρός αναβάτης της Repsol Honda Team θα κλειδώσει και μαθηματικά ένα ιστορικό παγκόσμιο τίτλο στην πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

06_93marquez_s5d8736_original

Αυτοί οι 20 βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί και είμαι πραγματικά χαρούμενος με την εξέλιξη του σημερινού αγώνα“, σχολίασε ο Marquez . ” Είχα μια ωραία και διασκεδαστική μάχη με τον Lorenzo , αλλά την ίδια στιγμή έβλεπα ότι ο Dani δημιούργησε μια σημαντική διαφορά μεταξύ μας .Όταν τελικά κατάφερα να προσπεράσω τον Jorge, προσπάθησα να μειώσω την απόσταση από τον Dani. Ωστόσο , είδα ότι ήταν πολύ επικίνδυνο . Από εκείνη τη στιγμή , αποφάσισα να επικεντρωθώ στην μάχη μου με τον Lorenzo, διότι ο στόχος εδώ ήταν να τερματίσουμε τον αγώνα μπροστά του .Καταφέραμε τον στόχο μας και τερμάτισα μπροστά του, έτσι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι ! ”

Σε περίπτωση που Marquez καταφέρει να κερδίσει το τίτλο, κάτι που είναι σχεδόν βέβαιο κατά πως φαίνεται, το 20χρονος Ισπανός θα γραφτεί στην ιστορία ως ο νεότερος Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Motogp και ο πρώτος rookie  που παίρνει τον τίτλο μετά από τον Kenny Roberts που το είχε καταφέρει το 1978.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events