25 April 2024
Rally Raid - Trail RideΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία το Rally Greece Off Road 2013 στα Καλάβρυτα 24-26 Μαΐου!

Ένας μοναδικό αγώνας ολοκληρώθηκε με επιτυχία στα Καλάβρυτα 24-26 Μαΐου, το Rally Greece Off Road 2013!
Ένας ιδιαίτερος αγώνας που μας θύμισε παλιότερες εποχές, αφού μετά από πολλά χρόνια επανήλθαν οι κλειστές χωμάτινες ειδικές διαδρομές!

9L6A2666Η πολύ καλή συνδιοργάνωση από τη συνεργασία  Off Road Team, Triple “A” Adventures και Atlas Team σε συνδυασμό με την παρουσία των Ιταλικών πληρωμάτων της Mitsubishi Rally Art Italia με τηνσυνεργασία της DrivEvent έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στους αγώνες 4Χ4 τα τελευταία χρόνια.

9L6A3177

Ο αγώνας στον οποίο συμμετείχαν 20 πληρώματα αυτοκινήτων, άρχισε με μια Υπερειδική την Παρασκευή το απόγευμα από το Διακοφτό προς την Κερνίτσα, όπου είχαμε και την πρώτη εγκατάλειψη ενός ιταλικού πληρώματος. Νικητής του Προλόγου ήταν οι Θανάσης Παλάσκας – Γιώργος Πετρόπουλος με Mitsubishi Pajero 3.2, με μικρή διαφορά από τους Σταύρο Δημητριάδη – Παναγιώτη Κάλφα με Mitsubishi Pajero επίσης.

9L6A3443

Οι επόμενες ημέρες ανήκαν στους Έλληνες πρωταθλητές, που κέρδισαν συνολικά τις 6 από τις 7 ειδικές διαδρομές, ακολουθούμενους από τους θεαματικότατους Πέτρο Σιούτη – Γιώργο Μακρή με Suzuki Jimny 1.8, ενώ το 3ο πλήρωμα Claudio Busseni – Rudi Briani της ιταλικής ομάδας Ralliart ανέβηκε στην 3η θέση παραδεχόμενο – υποκλινόμενο στην ανωτερότητα των Ελλήνων πρωταγωνιστών!

9L6A3147

Σημαντική ήταν και η παρουσία πολλών παλιών θρύλων του είδους αυτού των αγώνων, που δήλωσαν κατενθουσιασμένοι και υποσχέθηκαν συστηματική αγωνιστική επανεμφάνιση!

Στην κατηγορία Ζ2 όπου είχε καθημερινά και μία ακόμη μεγάλη ειδική τύπου regularity, νίκησαν οι Βαγγέλης Μπερσής – Γιώργος Τσαταλάς με Jeep Cherolee 2.5

9L6A3275

Στις μοτοσυκλέτες νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Σούγιαννης με Husqvarna TE 250, ενώ στα Quad ο Τάκης Ιωνάς ανέβηκε στο 1ο σκαλί του βάθρου οδηγώντας ένα Kawasaki KFX 400.

9L6A3300

Η φιλόξενη πόλη των Καλαβρύτων στάθηκε με τον καλύτερο τρόπο αρωγός του αγώνα, και της οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ».

9L6A3620

Ευελπιστούμε σε μια ανάλογη συνέχεια, με ακόμη μεγαλύτερη παρουσία Ελλήνων και ξένων οδηγών και πληρωμάτων, στην προσπάθεια αναβίωσης ενός σημαντικού θεσμού στο κόσμο του μηχανοκίνητου Sport.

9L6A3541

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events