29 March 2024
ΜΟΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΡεπορταζ

Με επιτυχία το orange day από την Fan motorcycles την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

H  Fan motorcycles οργάνωσε την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014, το orange day στην Ηλιούπολη, όπου μαζεύτηκε πολύς κόσμος από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.

FANMOTORCYCLES_ OrangeDay_06

H  Fan moto είχε ετοιμάσει 12 μοτοσυκλέτες, μια πλήρη γκάμα των μοντέλων Duke της KTM, από το μικρό των 200cc έως το «κτήνος» των 1.301cc. Μαζί με τα Dukes ο κόσμος είχε την ευκαιρία να οδηγήσει τα 1190 Adventure και 1190 AdventureR και το 690 EnduroR.

FANMOTORCYCLES_ OrangeDay_02

Η Fan moto και ο Φάνης Στρωματιάς φρόντισε να υπάρχουν 3 πλοηγοί, για να συνοδεύουν τα γκρουπ με τους οδηγούς που δοκίμαζαν τις μοτοσικλέτες.
Μεταξύ των πολλών επισκεπτών που ήταν την Παρασκευή στην Ηλιούπολη ήταν και 2 πρωταθλητές Ελλάδος που έχει υποστηρίξει αλλά και υποστηρίζει η Fan moto , ο Σταμάτης Δημολιάνης πρωταθλητής mx και ο Κώστας Κοντομάρος πρωταθλητής ταχύτητας.

FANMOTORCYCLES_ OrangeDay_03
8 άτομα προσωπικό είχε αναλάβει ώστε να δουλέψουν όλα ρολόι για αυτό το πολύωρο testdrive, αλλά η Fan moto δεν έμεινε μόνο εκεί αφού μπορούσες να επισπευτείς τον μπουφέ για να τσιμπήσεις και να ξεδιψάσεις. Στο μπουφέ υπήρχαν, ένας σεφ και δυο πανέμορφα κορίτσια, που εξυπηρετούσαν όλους τους καλεσμένους.

FANMOTORCYCLES_ OrangeDay_11

Φαίνεται πως η Fan moto κα ο Φάνης Στρωματιάς έχει βρει την μαγική συνταγή για ένα πετυχημένο test drive.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events