28 March 2024
Track Day

Με επιτυχία το 3ο Vespa Track Day !! VIDEO – ΦΩΤΟ

Σήμερα Σάββατο 30 Μαρτίου βρεθήκαμε στα Σπάτα,στην πίστα καρτ, όπου  το Vespa Club Πειραιά διοργάνωσε το 3ο vespa track day  με την υποστήριξη των VESPA FORUM HELLAS, VESPAFANS και KNEE DOWN CLUB. IMG_1820Η γνωστή τρελοπαρέα βεσπάδων με πολύ όρεξη και χαβαλέ απόλαυσε άλλο ένα track day και πλέον το γεγονός αυτό τείνει να γίνει θεσμός, καθώς οι συμμετοχές όλο και πληθαίνουν και μάλιστα σήμερα απ’οτι πληροφορηθήκαμε είχαμε αρκετές συμμετοχές από την βόρειο Ελλάδα και συγκεκριμένα από Θεσσαλονίκη αλλά και από Πάτρα.

IMG_1793

Το κλίμα στη πίστα ήταν για ακόμη μια φορά  ευχάριστο, πολύ κέφι, πολύ όρεξη ,πειράγματα και χαβαλές σε όλη την παρέα!!!

IMG_2023

Χωρισμένοι σε τρία group,οι οδηγοί έκαναν αρκετά session  από τις 11:00 που ξεκίνησε το track day μέχρι την δύση του ηλίου, βελτιώνοντας αισθητά τις οδηγικές τους ικανότητες όπως και τις γραμμές τους και τα πατήματα τους στην πίστα! Άλλωστε όπως αναφέρει και στην ανακοίνωση του το Vespa Club Πειραιά ”στην ουσία πρόκειται για ένα σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης που σκοπό έχει  μέσω της οδήγησης στην πίστα να μας κάνει καλύτερους στο δρόμο”.

IMG_2230

Πάντως εμείς μπορούμε να πούμε με σιγουριά, καθώς είχαμε παρακολουθήσει το 1ο track day, πως το επίπεδο των συμμετεχόντων έχει ανέβει αρκετά και το θέαμα που πρόσφεραν οι θρυλικές vespes και οι οδηγοί τους ήταν εντυπωσιακό!!!!

IMG_2114

Συγχαρητήρια λοιπόν για άλλη μια φορά στο Vespa Club Πειραιά για την διοργάνωση και ελπίζουμε να γίνει θεσμός το Vespa Track Day και να δούμε και άλλα event στο μέλλον και περισσότερες συμμετοχές! Συγχαρητήρια αξίζουν και στους συμμετέχοντες για την αγάπη που δείχνουν στα συγκεκριμένα δίκυκλα και για το μεράκι τους καθώς πολλές είναι οι vespes που συντηρούνται και επισκευάζονται από τους ιδίους!

Βίντεο απο το Trackday εδω

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events