29 March 2024
Rally Raid - Trail RideVIDEOSΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με επιτυχία το 2ο Φιλικό Trail Ride την Κυριακή 16 Μαρτίου! Video – Φωτογραφίες

Κυριακή πρωί 16 Μαρτίου και η πλατεία του Κρυονερίου ήταν γεμάτη από μοτοσικλέτες, γουρούνες 4χ4 και κάθε λογής χωμάτινο όχημα έτοιμα να ξεκινήσουν  για την φιλική βόλτα – 2o Φιλικό Trail Ride που οργάνωσε για άλλη μια φορά το offroad team!IMG_1214

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 100 με 72 μοτοσυκλέτες και Quad, 26 αυτοκίνητα και buggies καθώς και 8 ποδήλατα!

Η βάση της οργάνωσης ήταν στο Limit Up και τα μέλη της οργάνωσης έδιναν πλήρη οδηγίες προς όλους για την οργανωμένη βόλτα που είχε διαδρομή προς τα Κιούρκα και τον Μαραθώνα, Βαρνάβα, Ωρωπό, Μαλακάσα, Μαυροσουβάλα, Οινόφυτα και τέλος πάλι στο Limit Up.

IMG_1275

Τα πρόσωπα χαμογελαστά και χαλαρά αφού δεν υπήρχε το άγχος των αγώνων των χρονομετρήσεων και των ποινών. Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες έκαναν όλη την διαδρομή παρόλο που υπήρχαν σημεία για να κάνουν την διαδρομή μικρότερη και ποιο εύκολη.
Από μοτοσικλέτες είδαμε από απλά εντουράκια, ετοιμοπόλεμα εντούρο με εντυπωσιακά road book, μέχρι και μεγάλα on-off, όπως KTM Adventure 990, BMW GS 1200!

Στο τέλος, στο Limit Up  έγινε μια πρωτότυπη απονομή, όπου βραβεύτηκαν τα παλιότερα οχήματα και αυτοί που συμμετείχαν για πρώτη φορά.

IMG_1168

Το BikerSpirit βρέθηκε εκεί και κατέγραψε για λίγο την όλη ατμόσφαιρα και ελπίζουμε την επομένη φορά να το παρακολουθήσουμε πληρεστέρα μιας και είναι μια από τις ποιο γνήσιες μοτοσικλετιστές εκδηλώσεις!

VIDEO 2ο Φιλικό Trail Ride

 

BS-XORHGOS

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events