28 March 2024
Rally Raid - Trail RideΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία το 1o Trail Ride 2014. Με μνήμες από το παρελθόν! Φωτογραφίες

Ο Θεός αγαπάει το Enduro, και αυτό αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά! Ενάντια στις προβλέψεις των δελτίων καιρού, η βροχή μας έκανε το χατίρι και ΔΕΝ έπεσε, χαρίζοντας σε όλους μας μια απίθανη ΚυριακήIMG_2386

Φίλοι από τα παλιά, κόσμος που είχαμε να συναντήσουμε χρόνια στο βουνό και στα trail ride, συναντήθηκαν στις 2 Φεβρουαρίου στο Κρυονέρι στο 1η Φιλική Βόλτα Trail Ride για το 2014.
Παλιοί πρωταγωνιστές, σε άλλους ρόλους, με μεγάλα on-off, ποδήλατα, αυτοκίνητα, οικογένειες, απόλαυσαν ένα διαφορετικό trail ride!

IMG_2392
Χωρίς «αγωνιστικό» άγχος, αλλά με πολύ κέφι, φίλοι από τα παλιά αψήφησαν τις απειλές των μετεωρολόγων δημιουργώντας μια ενθαρρυντική προσέλευση: 75 μοτοσυκλετιστές κι 32 πληρώματα αυτοκινήτων ξεκίνησαν την βόλτα των 135 χιλιομέτρων, ενώ 9 ποδηλάτες, αγωνίστηκαν σε 35 χωμάτινα χιλιόμετρα σε δύσκολες συνθήκες γύρω από την λίμνη του Μαραθώνα. Βέβαια, δεν ήταν λίγοι και αυτοί που τελικά φοβήθηκαν την πιθανή βροχή και δεν ήρθαν…

IMG_2563
Το τερέν ήταν τέλειο, φανταστικό, με λίγες δυσκολίες που μπορούσαν να παρακαμφθούν, αρκετές λασπολακκούβες, και πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή με απίστευτη ομορφιά! Περνούσε από Δροσοπηγή, Μαραθώνα, Γραμματικό, Σέσι, Ραμνούντα, Λιμνιώνα, Άγιους Απόστολους, Βαρνάβα, για να επιστρέψει πάλι από Καπανδρίτι πίσω στο Κρυονέρι.

IMG_2543
Λίγοι ήταν αυτοί που ολοκλήρωσαν όλη την διαδρομή, αφού σε πολλά ενδιάμεσα σημεία μπορούσαν να διακόψουν για επιστροφή στο Limit Up στο Κρυονέρι, όπου μας περίμενε ζεστή Pizza και μια πρωτότυπη απονομή που βράβευσε ιδιαίτερες παρουσίες, και κλήρωσε πολλά δώρα σε διάφορους τυχερούς, από τους δωροθέτες μας!

IMG_2646
Νικητής στον ποδηλατικό αγώνα ήταν ο Σπύρος Παλαιολόγου, 2ος ο Σταύρος Κανελλέας, και 3ος ο Μιχάλης Μιχαλακόπουλος.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 16 Μαρτίου, στο 2ο Trailride! Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!

IMG_2747

Να ευχαριστήσουμε όσους στηρίζουν τον όμορφο θεσμό που έχει εδώ και χρόνια θεσπίσει το Off Road Team, όπως την My-Track, το Chalidias Electrics, την Michelin και την BF Goodrich, την Aurora Rally Equipment, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

IMG_2813
Επίσης, πολλές ευχαριστίες στους δωροθέτες μας: Happy Carpet βιολογικοί καθαρισμοί, Presstime Αυτοκόλλητα – Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Cosmos Express Γερανομεταφορές, Smart Insurance ασφάλειες, το συνεργείο Dimitriou Motorsport, την Ταβέρνα Αποστόλου στο Γέρακα.

BS-XORHGOS

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events